StumbleUpon til mobil

Ingen grunn til å kjede seg selv om man er på farten.

Internettet er fullt av spennende nettsider som bare venter på å bli oppdaget. Det er nettopp derfor StumleUpon er så genialt.

Når du installerer StumbleUpon får du en liten knapp i nettleseren din hvor det står «Stumble». Trykker du på den blir du sendt til en tilfeldig nettside som en annen bruker av StumbleUpon har lagt inn - liker du den gir du tommel opp slik at flere vil få den opp når de trykker på Stumble - liker du den ikke trykker du på tommel ned, og da er det ganske logisk hva som skjer.

Nettsidene du havner på er basert på hvilke interesser du velger når du registrerer deg. Du kan lese mer om StumbleUpon i denne artikkelen. Bare husk en ting - det kan være ganske avhengighetsskapende!

Dersom du er interessert i andre nettjenester, kan du ta en titt på vår to år gamle (men fortsatt full av godbiter) gjennomgang av de 25 beste nettjenestene.

Finn nye nettsider på mobilen

De fleste tyr til mobilen når de er på farten og kjeder seg. Etter at man har surfet et par timer på DinSide.no, lest alle artiklene, trykket på mange annonser og så videre - hva gjør man da?

StumbleUpon til mobilen er her! Akkurat som på desktop-versjonen kan du finne nettsider basert på hvilke interessert du har. Du kan også velge å kun få opp nettsider som er tilpasset til mobilen. Det er også lett å dele artige nettsider du måtte komme over på Facebook eller Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jeg ville aldri kommet over dette kjempetilbudet uten StumbleUpon!


Fungerer på iPhone og Android (2.1 og 2.2), testet med iPhone 3G, iOS 4.0.

Kilde: StumbleUpons blogg