Storslipp av nye mobiler fra Sony Ericsson

NYHET: Hele seks ny mobiler fra Sony Ericsson ble sluppet i dag. Her er detaljene og bildene!

SE har allerede hatt stor suksess med sine Walkman-telefoner, og hviler ikke på sine laurbær. I dag presenterte de to nye musikkmobiler i tillegg til å utvide utvalget av kameramobilene i Cyber-shot-serien.

W880i og W610i - nye musikkmobiler

Det nye flaggskipet er 3G-telefonen W880i. Den har en 1,8" skjerm og finish i rustfritt stål, og blir med kun 9,4 mm den slankeste Sony Ericsson-telefonen til nå. Et Memory Stick Micro (M2)-minnekort på en gigabyte følger med, og det innebygde kameratet er på to megapiksler. I følge Sony Ericsson skal den klare opp til 18 timer med musikkavspilling.

W610i skiller seg fra W880i både inni og utenpå. For det første er den litt tykkere (14 mm) og har en litt større skjerm (1,9"). Den har heller ikke 3G, og det medfølgende minnekortet er også på kun 512 MB, mot 1 GB for W880i. Men det er et par fordeler med W610i - kameraet på to megapiksler har autofokus, og musikkavspillingstiden kan komme opp i 25 timer.

W880i skal være tilgjengelig allerede fra dette kvartalet, mens W610i venter til neste.

Her finner du bilder av mobilene

K810i og K550i - kameramobilene

Walkmanmobilen W880 vekker oppsikt med sin slanke design, og er blant de mest spennende modellen som ble lansert.
Walkmanmobilen W880 vekker oppsikt med sin slanke design, og er blant de mest spennende modellen som ble lansert. Vis mer


Sony Ericssons sammensmeltning av mobiltelefoni og mer avansert kamerateknologi går som kjent under navnet "Cyber-shot-telefoner", og nå utvides sortimentet. 3G-telefonen K810i kommer med en to tommers skjerm og en kameradel bestående av et 3.2 megapixel-kamera med autofokus, bildestabilisator og innebygd Xenon-blits. Photo fix, en programvare som gjør at du kan optimalisere fotokvaliteten, følger med. Ikoner for enkel tilgang til alle kamerafunksjonene sitter på siden av hovedtastaturet og lyser når mobilen er i kameramodus.

Artikkelen fortsetter under annonsen

EDGE-telefonen K550i er på sin side utstyrt med et 2.0 megapixel-kamera med autofokus og LED kameralys, og har som K810i blåtann- og blogging-funksjoner som gjør det enkelt å dele bilder med andre. K550i er dessuten relativt tynn, bare 14 mm mot 17 mm for K810i.

Ellers er internminnet på 64 MB og Memory Stick Micro-porten felles for begge modeller, men bare K810i leveres med en slik minnebrikke med 128 MB lagringsplass.

K550i er tilgjengelig "i utvalgte markeder" fra dette kvartalet, i fargene svart og perlehvit, mens du må vente til neste kvartal dersom du har lyst på en K810i. Sistnevnte kommer i fargene blå og elfenben.

Her finner du bilder av mobilene

K200i og K220i

For de mer prisbevisste slippes også to enklere modeller med grunnleggende funksjoner og VGA-kamera. Begge modellene har et internminne på 2 MB med plass til opp til 40 bilder og 300 oppføringer i telefonboken. K200i kommer i fargene metallic black og light champagne, mens K220i har to andre fargekombinasjoner - Frost White og Ocean Blue.

Men som modellbetegnelsen tilsier skiller K220i seg også ut med en litt annen innmat. Den har nemlig også innebygd FM-radio med RDS og klokkeradio-funksjon.

Begge modellene blir trolig å finne i butikken i løpet av 2. kvartal i år.

PC300 - CardBus PC-kort for trådløs mobilteknologi

Storslipp av nye mobiler fra Sony EricssonDette er et sårt tiltrengt kort som støtter fire generasjoner med trådløs mobilteknologi: HSDPA, UMTS, EDGE og GPRS.
Dessverre blir dette kortet etter planen ikke tilgjengelig før i tredje kvartal.

Artikkelen oppdateres med priser når disse er tilgjengelig. DinSide Data tar også sikte på å teste alle mobilene når de dukker opp på markedet.

Se bilder av alle mobiltelefonene