Google har sluppet en stor oppdatering av sin Google+ app for iPhone og iOS-enheter. Den nye app-en parkerer konkurrenten Facebook hva angår grensesnitt og brukervennlighet, mener vi. Foto: Bjørn Eirik Loftås
Google har sluppet en stor oppdatering av sin Google+ app for iPhone og iOS-enheter. Den nye app-en parkerer konkurrenten Facebook hva angår grensesnitt og brukervennlighet, mener vi. Foto: Bjørn Eirik LoftåsVis mer

Stor Google+ oppgradering

Svært lekker app for iOS-enheter.

Google+ er et sosialt nettsamfunn som ofte blir sammenlignet med Facebook. Tjenesten ble lansert i fjor, men er fortsatt ikke i nærheten av å true Facebook, hva antall brukere angår.

Les også: Dette er Google+

Men i det siste har Google gjort en rekke tiltak for å øke brukervennligheten, for med det å gjøre tjenesten mer attraktiv, både på web og nå mobil.

Først til iPhone

Sist ut er en stor oppgradering av mobil-appen, som noe oppsiktsvekkende har kommet til iPhone og andre iOS-enheter før Googles eget Android-system.

Den nye versjonen har fått et totalt nytt utseende og brukeropplevelse, med logisk oppbygning og behagelig navigering. Appen har til dels blitt hyllet i diverse magasiner og blogger på nettet, blant annet for farge- og fontvalg, flytende skrolling og myke overganger.

Og vi liker også det vi ser:

Vårt hovedinntrykk er at dette er en vesentlig oppgradering. Den fremstår som langt mer polert enn Facebook-appen til iPhone, ikke minst med hensyn til grensesnitt, men også respons.

Her ser du noen skjermbilder av den nye Google+-appen:


Appen laster du ganske enkelt ned fra App Store ved å søke etter Google Plus. Den er gratis å bruke.

Du finner mer informasjon om nyhetene i appen hos Google.

Flere ferske mobilsaker fra DinSide