Spray - best på tilleggstjenester

Spray - best på tilleggstjenester

Spray baserer seg på å gi deg en nyhetsoversikt, samt et organisert register over utvalgte lenker, som er ordnet etter tema med et forholdsvis høyt detaljnivå. Nyhetene plukkes ut av Spray-redaksjonen fra Nettavisen, amerikanske iSyndicate, digi.no, DinSide, Natt&Dag og ITavisen.

Spray har en del tilleggstjenester. Av egne tjenester finner du snakkegrupper, mulighet til å sende SMS, horoskop, en personlig spørsmål/svar-tjeneste (skriv inn et internettspørsmål og få et skikkelig svar tilbake (vi har prøvd, og er svært fornøyd!!!)), nedlastbar avis for PDAer med Palm OS, sende epostkort og du kan få egen epost-konto hos Spray.

Tjenester som Spray lenker til omfatter domenesøk (domain.no), varesammenligninger (zoom.no), webbasert epost-klient gjennom Organizer og oversikt over kinoprogrammet i kveld (filmweb.no).

Spray har ingen mulighet for personlig tilpasning for vanlige brukere, men tillater registrerte brukere å tilpasse en del av tjenestene. En kuriositet (som antagelig er en programmerertabbe) er at Spray ikke godtar at brukere som er 70 år eller eldre kan registrere seg!

Spray tar 32 sekunder å laste ned på et vanlig modem, hvorav 5 sekunder er unyttig rusk og rask.

Sikter mot stjernene

Spray dukker opp i det ene europeiske landet etter det andre, og Jan Omdahl, redaktør i norske Spray, har ikke beskjedne mål. Omdahl forteller til DinSide at han regner med at norske Spray kan dra stor nytte av tjenester som er utviklet i andre europeiske land.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Norske Spray har ifølge Omdahl mange kort i ermet, men han vil ikke fortelle noe mer enn at det er snakk om nye tjenester og nye informasjonskanaler. Dessuten kommer Spray til å videreutvikle mulighetene for personlig tilpasning av informasjonen som dukker opp på din versjon av Spray.

Omdahl vil ikke si noe om hvor mange som har besøkt Spray eller hvor mange som har registrert seg som brukere av tjenesten.

Spray