Nå har Spotify endelig fått på plass radiofunksjonen på iPhone og iPad-utgavene.
Nå har Spotify endelig fått på plass radiofunksjonen på iPhone og iPad-utgavene.Vis mer

Spotify med radio på mobilen

Nå kan du lage radiokanaler basert på Spotify-musikken du liker.

For et halvt år siden relanserte Spotify radiofunksjonen i skrivebordsvarianten av tjenesten.

Fra å være ganske middelmådige saker, ble den plutselig langt smartere, der man endelig kunne lage radiostasjoner basert på sanger man likte og der det faktisk var fornuftige sangvalg som strømmet ut av høyttalerne.

Imidlertid har ikke radiofunksjonen vært tilgjengelig på mobilversjonene av tjenesten. Derfor skrev vi for noen måneder siden om appen SpotOn, som tilbød radiofunksjonalitet for Spotify-brukere via en tredjepartapplikasjon for iOS.

Spotify med radio på mobilen


Nå spørs det om SpotOn vil selge noen særlig flere eksemplarer, for i gjeldende versjon av Spotify for iOS er radiofunksjonen på plass. Det gjør at du kan starte en radiokanal basert på en artist, en sang, en spilleliste eller rett og slett en musikksjanger.

Som du ser av skjermbildene er funksjonen tilgjengelig både på den nederste linja, men også som et ikon lenger opp der du starter en radiokanal direkte basert på spillelisten, artisten eller sangen du ser på.

I følge en pressemelding fra Spotify vil tilsvarende funskjonalitet rulles ut i Android-klienten i løpet av de nærmeste ukene.

SAMLESIDE:

Spotify