Spionbilder av speil-Nokia

Dagens flaggskip fra Nokia er mobilen N93. Allerede sirkulerer det bilder av det om skal bli etterfølgeren, N93i. Størrelsen skal bli mindre og designet mye sprekere.

For det er ikke tvil om at det er mange som ikke har den helt store sansen for hverken størrelsen eller designet på Nokia N93. Relativt få har noe å plukke på teknologien i den mobilen, som er utstyrt med suverent kamera, der man faktisk kan ta opp videoklipp i det Nokia kaller DVD-kvalitet.

Eksterne endringer

De synlige endringene går blant annet på at den enorme mobilen har blitt en del mindre. Vi har imidlertid ikke kommet over noen spesifikke detaljer angående de nye dimensjonene, men i dette tilfellet må vi si at alle monner drar.

 Foto: Marius Røstad
Foto: Marius Røstad Vis mer


Videre ser det ut til at Nokia tar i bruk den populære OLED-teknologien på den eksterne skjermen. Dette kan man se på det speilaktige dekselet på den nye versjojnen, som skal gå under navnet Nokia N93i.

Får USB-port

En av de mest interessante teknologiske endringene skal visstnok være at Nokia bytter ut den tradisjonelle Pop-Port-utgangen med en standard miniUSB-port. Dette betyr at alle de som har hatt et ønske om at mobilprodusentene må implementere USB-teknologien i mobilene nå har kommet et skritt nærmere paradis.

 Foto: Marius Røstad
Foto: Marius Røstad Vis mer


Av mindre viktige endringer finner man blant annet både den infrarøde porten og minnekortplassen på nytt sted. Videre skal de ha endret plassering på en del av knappene som opererer kameraet på telefonen.

Artikkelen fortsetter under annonsen