Spionbilder av ny Nokia

Mobilbransjen sliter med at kommende modeller presenteres på nett lenge før de skal. Nå kan du derfor se bilder av det som skal være to kommende Nseries-mobiler fra Nokia.

For mobilbransjen omfattes av en enorm interesse, som gjør at insidere i mobilbransjen sprer nyhetene om kommende modeller lenge før produsentene selv ønsker. Nokia er et av selskapene som sliter mest med slik ryktemakeri.

Nå har det dukket opp informasjon om to av de kommende modellene i den høyteknologiske N-serien til selskapet. En av disse mobiltelefonen har vi hørt om tidligere, mens den andre kom som lyn fra klar himmel.

Endelig optisk zoom

N93 er en av de mest spennende mobiltelefonene vi ser på horisonten og dette er også en vi har nevnt her i DinSide.no tidligere. Denne modellen vil bli blant de aller første kameramobilene som faktisk får optisk zoom, noe som bør forbedre zoom-kvaliteten betraktelig. I tillegg er bildeoppløsningen på hele 3,2 megapiksler. Linsen er av typen Carl Zeiss, og mye tyder på at dette vil bli den beste av kameramobilene til Nokia.

Nokia N93, som vi tidligere har fortalt om her på DinSide.no, skal bli toppmodellen blant underholdningsmobilene til finnene. Vis mer


Mobiltelefonen skal også være utstyrt med det man kan ønske av finesser. Vi snakker 3G og EDGE, Bluetooth 2.0 og trådløst nett, samt en QVGA-skjerm (240 x 320 punkter) med 262 144 farger. Operativsystemet er Series 60 3rd Edition.

N70-oppfølger

En av fjorårets mest populære mobiler er Nokia N70, som kombinerer imponerende tekniske spesifikasjoner med en hendig størrelse. Den kommende Nokia N73 kan nok fort bli like populær. Denne modellen har nemlig mange fellestrekk med forløperen.

Kamerabiten vil være ganske lik N93, med en Carl Zeiss-linse og 3,2 megapiksler oppløsning. Den skal imidlertid ikke være utstyrt med optisk zoom. Skjermen på sin side skal være enda bedre enn på N93, selv om detaljer om dette ikke er kjent. Ellers skal denne 3G-mobilen også ha 3G-støtte og operativsystemet Series 60 3rd Edition.

Til venstre ses det som skal være Nokia N73 (legg merke til den store skjermen), mens den allerede lanserte N70 ligger til høyre. Vis mer


De som har fått sett litt nærmere på denne mobilen hevder designet er veldig karakteristisk og blant de sprekeste Nseries-mobilene fra Nokia. Man ser litt av dette på spionbildene av telefonen, men forhåpentligvis vil vi snart se enda bedre bilder. For det er ventet at Nokia vil presentere offisiell informasjon om de to mobiltelefonene i løpet av kort tid.