Ikke bare er 1000 Heroz morsomt – det blir også nytt hver eneste dag i 1000 dager.
Ikke bare er 1000 Heroz morsomt – det blir også nytt hver eneste dag i 1000 dager.Vis mer

Spillet som blir nytt hver dag

1000 dager. 1000 brett.

For seks kroner får du underholdning i 1000 dager, i hvert fall om vi skal tro skaperne av iOS-spillet 1000 Heroz.

Spillet er nemlig laget slik at du får et nytt nivå å bryne deg på hver eneste dag i nesten tre år. Det er slett ikke et avansert spill, men en slags blanding av et plattformspill og racingspill, der målet er å komme raskest mulig fra A til B og gjerne klare å plukke med seg noen mynter på veien.

Ikke bare er brettene nye hver dag, men også helten du styrer er en annen enn i går. På hvert brett er det mulig å oppnå inntil tre stjerner, ut fra hvor raskt du klarer å komme deg over målstreken, og når du først har gått i mål én gang, kan du løpe mot en skygge av rekorden din slik at du ser hvordan du ligger an underveis. Havner du for langt bak, kan du like gjerne starte på nytt igjen.

En ekstra gulrot er at du må klare sølvmedalje for å få med deg dagens relic, som er en spesiell gjenstand som helten din er på jakt etter.

Spillet som blir nytt hver dag


Bare éeeeen gang til

Som regel må du prøve noen ganger før du klarer "gulltiden", og fysikkmotoren gjør at du må finjustere taktikken din for å kappe de siste tidelene. For eksempel er det lett å henge seg fast i hengebroer, og enkelte steder blåser det vind ut av tunneler som er smart å utnytte. Bare-en-gang-til-faktoren fra Angry Birds og andre godbiter er høyst til stede.

Artikkelen fortsetter under annonsen

7 spill det er vanskelig å legge fra seg

Frykt heller ikke dersom du går glipp av et brett en dag – alle brett er mulig å spille om igjen, enten du ikke fikk spilt dem eller bare vil finpusse rekordtiden.

Ekstra morsomt blir det å konkurrere med andre. Via den globale rankinglisten kan du sammenligne dagsrekorden din med resten av verden, men det som kanskje er ekstra morsomt, er at det er mulig å sammenligne seg med vennene sine. Ved å oppgi det samme liganavnet under options-menyen, havner man på samme liste slik at man kan sammenligne rekorder fra dag til dag.

Har du lyst til å konkurrere med andre DinSide-lesere, foreslår vi at du skriver dinside i custom league-feltet under options-menyen.

1000 Heroz, iOS (App Store, kr 6,-)