Sony Ericsson vil sannsynligvis avsløre sin neste toppmodell neste uke.
Sony Ericsson vil sannsynligvis avsløre sin neste toppmodell neste uke.Vis mer

Sony Ericsson snart med ny toppmodell?

Viser sannsynligvis frem Nozomi i neste uke.

Om en uke går den store CES-messen i Las Vegas av stabelen. Tradisjonen tro vil det derfor avdukes mange fristelser for den teknologiinteresserte i dagene som kommer.

Sony Ericsson har på sine Facebook- og Google+-sider nå begynt å erte oss med en mobiltelefon som er dekket til, med teksten Something big is coming! Stay tuned for some exciting news next week.

Skal vi bedrive litt kvalifisert gjetting, antar vi at ordet "big" betyr at telefonen som avsløres er den sangomsuste Nozomi-telefonen. Dette ryktes å bli en Android-telefon med HD-oppløsning (1280x720), med skjermmål på 4,3 tommer, som i så fall vil gjøre skjermen til den skarpeste på markedet. Om den lanseres under navnet Nozomi er imidlertid usikkert – kanskje blir modellnavnet Xperia Arc HD.

I følge ryktene skal telefonen ha en dobbeltkjerneprosessor som snurrer på 1,5GHz, med 1GB arbeidsminne (RAM) og 32GB innebygd minne, uten mulighet for minnekort. Vi regner med at Sony Ericsson har fått såpass med tid på seg innen lansering at modellen lanseres med siste Android-utgave (versjon 4.0, Ice Cream Sandwich).

Slik skal den se ut i praksis. Legg merke til LED-beltet rundt hele telefonen. Foto: Techorz
Slik skal den se ut i praksis. Legg merke til LED-beltet rundt hele telefonen. Foto: Techorz Vis mer


12Mp kamera

Lekkede bilder viser også at telefonen har et "LED-belte" hele veien rundt, som da sannsynligvis fungerer som en vanlig varsellampe på Android og blinker når man har ubesvarte anrop, har mottatt SMS etc. Kameraet skal i følge ryktene ha en oppløsning på 12 megapiksler og batteriet på 1750mAh skal ikke være mulig å bytte ut.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi kommer selvsagt til å følge produktlanseringer både før og under CES-messa i år.

Kilde: Sony Ericsson/Google+