Sony Ericsson lover at deres 2011-modeller vil bli oppgradert til Android 4.0 - Ice cream sandwich Foto: Sony Ericsson
Sony Ericsson lover at deres 2011-modeller vil bli oppgradert til Android 4.0 - Ice cream sandwich Foto: Sony EricssonVis mer

Sony Ericsson med Ice Cream Sandwich-planer

Vil oppgradere en god håndfull telefoner til den siste Android-versjonen.

Da Sony Ericsson viste frem trioen Arc, Play og Neo tidligere i år, understreket selskapets representanter at de også ville være langt mer på hugget med tanke på nye Android-versjoner enn tidligere.

Selskapet fikk nemlig berettiget kritikk for å være sent ute med å oppgradere telefonene sine, og grunnen var rett og slett at de hadde gjort så mange forandringer på de lavere nivåene i Android-koden at jobbingen med nye versjoner ble enorm.

På pressekonferansen uttrykte representantene fra Sony Ericsson at de aldri hadde trodd at oppgraderinger av programvaren skulle være så viktig for folk.

2011-modellene får ny Android

Derfor har Sony Ericsson gjort en jobb med å skrive om sin Android-kode slik at fremtidige oppgraderinger skal gå raskere. På sine nederlandske Facebook-sider lover de at alle 2011-modellene vil bli oppgradert til den siste Android-versjonen, Ice cream sandwich, så snart de får mulighet til det.

Det vil i så fall inkludere disse modellene:

[via Techcrunch]