Sony Ericsson klare med W950i

NYHET: Walkman-telefonen W950i har fått trykkfølsom skjerm, 3G og en lagringskapasitet som gjør den til en fullblods MP3-spiller.

Sony Ericsson klare med W950i

  1. Tekniske detaljer
  2. Store bilder


3GSM Barcelona (DinSide): Så kom en skikkelig nyhet fra Sony Ericsson. Den nye toppmodellen i Walkman-serien har fått navnet W950i. Det er en ekte 3G-telefon med hele 4 GB internminne. Mengden av funksjoner skal være ekstremt stor, både med hensyn til internettprogramvare (inkluderer Opera 8) og underholdningsapplikasjoner.

Mange bilder av telefonen

Fleroppgavekjøring


Den 2,6" store skjermen er trykkfølsom, og det skal dermed være svært enkelt å navigere seg rundt i menysystemet, bla i musikkalbum etc. Det skal også være fullt mulig å skrive epost, sende SMS eller surfe på nettet samtidig med at du hører på musikk.

For de som er opptatt av formater, kan det nevnes at telefonen støtter det mye omtalte AACPlus-formatet, som gir svært god lydkvalitet så lavt som til 32 Kpbs. Vi har kjørt tester av AACPlus v2 med såkalt parametric stereo, og har mange ganger problemer med å skille en 32 Kpbs-fil fra en 128 Kbps-utgave i MP3, riktig nok når musikken er rippet direkte fra CD, ikke rekomprimert, og med enkle øreplugger.

4.000 sanger

I praksis betyr det at en fire minutters sang bare vil oppta én MB av lagringsplassen, ergo vil du få plass til rundt 4.000 sanger på W950i. Telefonen støtter også MP3, WAV og M4A. Sistnevnte format benyttes som standard i iTunes for musikk du ripper fra CD selv.

For full oversikt over de tekniske detaljene og funksjonene, Klikk her.

Mange bilder av telefonen

W950i kommer i butikkene først i 3. kvartal i år, prisen er foreløpig ukjent.

Flere 3GSM-nyheter

[Ugjyldig objekt (debatt)]