Snarvei til Android-lommelykta

Denne appen er kjekk for deg som er lei av å bla frem lommelykt-appen i tide og utide.

<strong>BLITS:</strong> Med dagens app kan du trykke tre ganger på knappen for å bruke telefonen som lommelykt. Foto: ALL OVER PRESS
BLITS: Med dagens app kan du trykke tre ganger på knappen for å bruke telefonen som lommelykt. Foto: ALL OVER PRESSVis mer

På hytta i julen gikk strømmen en god håndfull ganger, og hver gang måtte jeg låse opp telefonen, bla frem til lommelykt-appen og starte den for å navigere meg ut til sikringsskapet.

«Så kjekt det hadde vært med en egen lommelyktknapp», tenkte jeg da.

Gratisapp fikser biffen

Power Button Flashlight er en app som er svært enkel i bruk.

Den gjør nemlig at du kan trykke tre ganger på av/på-knappen (fire dersom du allerede holder på med telefonen), og vips, så slås LED-lyset på, slik at telefonen fungerer som en lommelykt.

Du trenger med andre ord ikke å låse den opp først.

LES OGSÅ: Ti smarte Android-apper

Flere muligheter om du betaler

For å slå av lommelykta, kan du bruke de samme knappetrykkene, men merk at dette kun gjelder om du har betalt de åtte kronene for å låse opp hele appen – ellers må du manuelt gå inn i appen og skru av LED-lyset.

Betaler du, kan du også angi hvor lang tid det skal ta før lyset skrus av automatisk.

PS! Har du iPhone, kan du tenne skjermen, sveipe opp fra bunnen og velge lommelykt derfra. Enkelte Android-telefoner har også tilsvarende funksjonalitet på låseskjermen.

LES OGSÅ: Lommelykta for deg som er mørkredd