Samsung Galaxy Note er den største telefonen i markedet med sine 5,3 tommer over diagonalen. Oppfølgeren ryktes å bli enda litt større. Foto: Øivind Idsø
Samsung Galaxy Note er den største telefonen i markedet med sine 5,3 tommer over diagonalen. Oppfølgeren ryktes å bli enda litt større. Foto: Øivind IdsøVis mer

Snart kommer Galaxy Note 2

Samsung med teaservideo før Unpacked-kveld 29. august.

August er en spennende måned for teknologiinteresserte. I neste uke er nemlig IFA-messen i Berlin, og i den forbindelse er det duket for nye produktlanseringer fra både den ene og den andre.

Samsung har invitert til en såkalt "Unpacked"-kveld den 29. august. Der tør vi vedde en god flaske vin på at oppfølgeren til Samsung Galaxy Note vises frem.

Ikke bare fordi det faktisk er bilde av en penn på invitasjonen, men også fordi Samsung i dag har lansert en teaser-video i forkant av arrangementet.

Les også: Førsteinntrykk: Samsung Galaxy Note

Enda større skjerm

Som med iPhone 5 er det også en del rykter i forkant av lanseringen. Skjermstørrelsen ryktes å bli økt fra 5,3" til 5,5" (fortsatt Super AMOLED), men uten at selve fotavtrykket blir større. Med andre ord blir arealet rundt skjermen mindre.

Vi blir heller ikke direkte overrasket om Note 2 arver mye av innmaten til Galaxy S III, med firekjerners prosessor og den slags. Vi forventer dog at oppløsningen holder seg på samme nivå som den første Note-telefonen (1280x720), selv om vi også har sett enkelte rykter om 1680x1050-oppløsning.

Lanseringstidspunktet forventes å bli i begynnelsen av oktober, og i så fall vil vi også anta at Galaxy Note 2 vil havne i butikkhyllene med Android 4.1 (Jelly Bean) innabords.

Artikkelen fortsetter under annonsen

DinSide vil selvsagt være på plass i den tyske hovedstaden for å rapportere hjem, både om den neste Galaxy Note-telefonen og mye annet spennende teknologistoff.

Her ser du teaser-videoen: