TidyTilt er et smart iPhone-deksel som fungerer både som stativ og for å holde på øreproppene.
TidyTilt er et smart iPhone-deksel som fungerer både som stativ og for å holde på øreproppene.Vis mer

Smart cover for iPhone?

TidyTilt fungerer både som stativ og holder på øreproppene.

Med lanseringen av iPad 2 kom også det magnetiske dekselet som enkelt klipses på nettbrettet og beskytter skjermen når den ikke er i bruk.

Det ekstra smarte at det også kan rulles slik at det også fungerer som iPad-stativ.

TEST: iPad 2

Til iPhone har vi blitt glade i det lille stativet Glif, som både sørger for at telefonen kan stå litt på skrå på et bord, men som også kan settes i et vanlig kamerastativ om du vil ta bilder der du er ekstra stø på hånda.

Kickstarter-prosjektet TidyTilt har for lengst nådd ønsket finansiering på $10.000 og er allerede oppe i det sjudoble. Sponser du prosjektet med $19 dollar, vil du få en enhet når de er klare til salg.

Smart cover for iPhone?


TidyTilt minner mye om Apples Smart Cover der magnetisme spiller en nøkkelrolle, og det dekselet kan pakkes sammen slik at det også fungerer som et stativ. Det forutsetter imidlertid at du først limer på en tynn magnetisk ramme på baksiden av telefonen, som dekselet deretter fester seg til.

Som du får se i videoen under kan du dermed enkelt bruke TidyTilt slik at telefonen blir stående på skrå på et bord, men dekselet tjener også en annen funksjon; det gjør det nemlig lett å pakke sammen øreproppene uten at det knyter seg 17 ganger mens det ligger i jakkelomma.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I tillegg kan både dekselet og selve telefonen henges på en magnetisk overflate; for eksempel på kjøleskapet om du bruker en oppskrift du har funnet på telefonen.

Smart cover for iPhone?


Les mer om TidyTilt på prosjektets Kickstarter-side.