Slutt på visittkort

Her er den moderne løsningen.

Visittkort kan være et kjekt hjelpemiddel i enkelte situasjoner, men i disse dager kan det virke som om alt som står trykt på papir er «gammeldags» i visse kretser (satt på spissen).

Vel, nå er alternativet her. Bump, som fungerer på iPhone og Android-telefoner, lar deg dele kontaktinformasjon svært enkelt.

Bare å «bumpe» telefonen

Det er lett å se hvor «Bump» hentet navnet sitt fra, for det eneste man trenger å gjøre for å dele all mulig kontaktinformasjon er å starte applikasjonen og holde telefonen inntil en annen telefon med samme applikasjon.

Deretter overføres begges kontaktinformasjon. Du kan velge hva som skal deles hver gang, for eksempel kun e-post-adresse og navn, eller hele sulamitten med telefonnummer og hjemmeside.

Det er også mulig å dele bilder og andre kontakter du har i applikasjonen. En annen snasen funksjon er muligheten for å sammenligne Facebook-venner for å se om du og den andre personen har felles bekjente.

Det beste er at alt dette automatisk blir lagt til i telefonlista på telefonen din. Dermed tar det bare sekunder å få alt fra hjemmeside, adresse, jobbadresse, hjemmeside, og det meste annet du trenger av kontaktinformasjon - mye mer enn du ville fått plass til på et tradisjonelt visittkort.

Da DinSide testet applikasjonen gikk det svært fort å overføre kontaktinformasjonen. Det var heller ikke nødvendig å "bumpe" telefonen inntil den andre, det holder å holde de nærme hverandre.

Den eneste ulempen vi greide å finne ligger ikke i applikasjonen selv, men i antall brukere. Den du skal dele kontaktinformasjon med er nødt til å starte opp programmet på sin telefon.

Bump til iPhone og Android.

Du kan se hvordan det hele fungerer i videoen under:


Lenke: Bumptechnologies.com