Slik skrur du av irriterende iPhone-varsler

Det er flere ting du kan gjøre for å få litt ro i mobilhverdagen.

<b>SKRU AV LYDEN:</b> Hvis noen ringer deg, kan du enkelt skru av lyden ved å trykke på nederst volumknapp på iPhone. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
SKRU AV LYDEN: Hvis noen ringer deg, kan du enkelt skru av lyden ved å trykke på nederst volumknapp på iPhone. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I løpet av en dag får vi utallige varsler fra mobilen, enten det er innkommende anrop, tekstmeldinger, e-post, Facebook-varsler, påminnelser fra Candy Crush og så videre.

Det er fint å ikke gå glipp av noe, men det kan også være plagsomt. Av og til hender det også at du ikke har lyst til å bli forstyrret.

LES OGSÅ: Apple får tyn for batterideksel til iPhone

Hva kan du gjøre?

Har du iPhone, finnes det en rekke triks for å skru av eller kvitte seg med varsler på. I videoen under kan du se tre av dem.

For å tilpasse iPhone-varslene dine, går du til Innstillinger > Varslinger. Du kan justere hvordan hver enkelt app skal varsle deg, om de skal få bruke varslingslyd og hva slags type varsel som skal sprette opp på skjermen.

Ønsker du å skru av varsler fullstendig for en liten periode, kan du gå til Innstillinger > Ikke forstyrr, og skru på bryteren ved siden av Manuelt.

Når Ikke forstyrr-funksjonen er aktivert, blir innkommende anrop og varsler satt til lydløs når skjermen er låst.

Du kan også velge å ha denne aktivert i en fast tidsperiode, for eksempel om natta. Da slipper du forstyrrelser når du skal sove. Da skrur du bare på bryteren ved siden av Planlagt under Ikke forstyrr-innstillingene.

Se tre andre triks i videoen under:

Foto/redigering: Ole Petter Baugerød Stokke

SE FLERE VIDEOER:
To ting du kan bruke iPhone-blitsen til
Fem smarte iPhone-søketriks