SLETTET: «Fortnite» er for øyeblikket ikke tilgjengelig i App Store, men slik kan du løse problemet. Video: Ingebjørg Iversen / Dinside Vis mer

«Fortnite»

Slik reinstallerer du «Fortnite» på iPhone

Alt håp er ikke ute, og du trenger ikke å kjøpe «Fortnite-iPhone» på eBay.

Publisert

Disputten mellom spillutvikler Epic Games og IT-gigant Apple har blant annet ført med seg at det populære spillet «Fortnite» er blitt fjernet fra App Store.

Dette har blant annet ført til at enkelte selger iPhoner med «Fortnite» installert for svimlende summer på eBay, melder Business Insider.

Et raskt søk på eBay viser at det er flere som selger iPhone med «Fortnite» til over 20.000 kroner.

Ønsker du spille «Fortnite» på din iOS-enhet, finnes det både enklere og rimeligere løsninger.

Last ned på nytt

Har du spillet installert på din iPhone eller iPad, kan du fortsatt spille det inntil videre, men om du aldri har hatt det installert på din iOS-enhet, vil du ikke kunne finne det i App Store.

Men hva om du tidligere har lastet ned «Fortnite» og senere slettet det? Vel, da kan du faktisk installere det på nytt. Via App Store.

Nettstedet The Verge skriver nemlig at det er fullt mulig å laste ned «Fortnite» på nytt og spille på din iPhone/iPad, og det gjør du slik:

  • Åpne App Store og trykk på profilbildet ditt øverst til høyre
  • Velg Kjøpt og deretter Ikke på iPhone
  • Søk etter «Fortnite»
  • Trykk på appen og deretter last ned
Slik reinstallerte vi «Fortnite» på 1, 2, 3.
Slik reinstallerte vi «Fortnite» på 1, 2, 3. Vis mer

Og vips, er «Fortnite» på plass på iPhonen eller iPaden din igjen. Etter du har logget på og lastet ned oppdateringen, som er på snaut 10 GB.

The Verge skriver at det også fungerer hvis du er medlem av en familiedelingplan og en i husholdningen har lastet ned spillet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer