Slik er Motorola Atrix

Dokk mobilen i laptopen eller mot TV-en.

Motorola Atrix kan dockes både i PC og TV.
Motorola Atrix kan dockes både i PC og TV. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(LAS VEGAS/DINSIDE) På CES-messa i Las Vegas viste Motorola frem sitt nye mobilkonsept. Motorola Atrix er en Android-telefon med dobbeltkjerneprosessor, som ikke bare er lynrask - den kan også dokkes i en tilhørende Motorola-laptop.

Tanken er at du da kan bære med deg dine viktigste dokumenter, bilder, filmer etc. Når du så dokker telefonen på den bærbare PC-en, vises telefonen i et eget programvindu slik at du kan navigere på telefonen, ringe, ta i mot samtaler, sende SMS etc.

Fiffig er det også at du kan kopiere tekst og filer til og fra telefonen sømløst. Motorola Atrix støtter for øvrig også 4G datatrafikk, og laptopen som ble demonstrert kjørte en tilpasset Linux-utgave.

Et eget vindu viser mobilskjermen.
Et eget vindu viser mobilskjermen. Vis mer


Men, det er ikke bare laptopen du kan koble til. Du kan også kjøpe en TV-dokking til telefonen som ikke bare vil lade telefonen din, men som også gjør at du kan vise innhold fra telefonen direkte på TV.

Elegant brukergrensesnitt for å se innhold på TV-en.
Elegant brukergrensesnitt for å se innhold på TV-en. Vis mer


Dobbeltkjerneprosessoren gjør telefonen kapabel til å spille av 1080p HD-innhold flytende, og telefonen kan selv også filme med 720p-oppløsning.

I tillegg finnes det en dokk med 3 USB-porter + HDMI, som gjør at du kan koble til en TV, tastatur og mus og faktisk bruke telefonen som en PC.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!