Slik blir nye Sony Ericsson-mobiler

Sony Ericsson lanserte nylig flere nye telefoner, men det finnes modeller mange venter på som selskapet ikke vil uttale seg offisielt om. Vi oppsummerer det vi vet om T620 og P900.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Slik blir nye Sony Ericsson-mobiler

  1. Uoffisielle bilder av de nye telefonene
image: Slik blir nye Sony Ericsson-mobiler


På en nylig pressekonferanse viste Sony Ericsson frem tre nye mobiler og masse nytt tilbehør. Telefonen mange ventet på, oppfølgeren til den populære P800, ble imidlertid ikke vist. Det er snakk om at denne vil lanseres offisielt i oktober, men i mellomtiden er det ikke vanskelig å finne informasjon om denne på Internett.

P800s etterfølger heter enten P810 eller P900 - det nøyaktige navnet er ingen sikre på. Det som er klart er imidlertid at det vil være en mindre og stiligere utgave av P800. Den vil fremdeles domineres av en stor skjerm, men kvaliteten skal være høyere - nå støtter den 65.000 farger. De fleste nyhetene skal visst være av det kosmetiske slaget, og det er ingen tvil om at Sony Ericsson har klart å redusere størrelsen på telefonen en god del. Brukergrensesnittet skal visst også være noe forbedret. Ryktene om at telefonen skal ha en 1.3 megapiksel kamera er imidlertid ikke sanne - men det skal være mulig å ta opp videosnutter.

En annen telefon det har vært mye snakk om heter T620. Den ser ut til å være en enklere og styggere versjon av den flotte T610 - det er mye mer plast og tastene ligner på neonlys. En forbedring skal være en bedre skjerm av TFD-typen. Et kjent problem med T610 er at skjermen er elendig i solen, men TFD-skjermen skal fungere langt bedre under lyse forhold.

Når det gjelder de tekniske spesifikasjonene, er det meste uvisst, men vi blir ikke overrasket om Bluetooth-støtten blir tatt ut.

Det sirkulerer massevis av bilder av telefonene på Internett, og vi har samlet de beste bildene i et fotoalbum. Vi kommer selvsagt tilbake med mer info når det foreligger.

Klikk her for å se bildene

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!