CF110
CF110Vis mer

Siemens lanserer nye mobiltelefoner

NYHET: Siemens lanserer mobiltelefonene CC75 og CF110. Stikkord er design og lav pris. Her er detaljene.

Skyvetelefoner er i skuddet, vi minnes blant annet suksessmodellen D500 fra Samsung som fikk terningkast 6 i vår test. Siemens er heller ikke ukjent med formatet, og siste tilskudd i serien med skyvetelefoner er mote-telefonen CF110.

Modellen er liten og beskjeden 18 mm tynn. Overflaten er i matt sølv eller blått. Telefonen skal i følge Siemens ha en intuitiv menystruktur som du navigerer i ved hjelp av en sentral navigasjonsknapp. Skjermen kan vise inntil 65.000 farger.

For øvrig støtter telefonen alle tre GSM-nettene, og leveres med USB-kabel for kommunikasjon med PCen. Telefonen blir tilgjengelig i fjerde kvartal, og utsalgspris i Norge vil bli rundt 1.300 kroner inklusive moms uten abonnement, får vi opplyst fra Siemens.

CC75 - stil og enkelhet i sentrum

CC75
CC75 Vis mer


Ikke alle er opptatt av at telefonen skal ha flest mulig funksjoner. Derfor lanserer Siemens modellen CC75, der design og enkelhet har vært de mest sentrale tankene under utviklingen.

Telefonen er bare 12 mm tynn, og skal i følge Siemens ha en kontraststerk skjerm med klare og logiske grafiske ikoner, samt 33% større skrift enn normalt. Modellen skal dessuten ha en knapp for opptak av talebeskjeder. Disse kan deretter sendes direkte via MMS, en løsning beregnet for dem som synes tekstmeldinger blir for tidkrevende.

Denne telefonen er sølvfarget, og vil koste rundt 1.500 kroner når den dukker opp i butikkene samtidig med CC75.