Send postkort fra mobiltelefonen

Når som helst, hvor som helst.

Postkort direkte fra mobiltelefonen - uten å tenke på hverken frimerker eller hvor den nærmeste røde postkassa er.
Postkort direkte fra mobiltelefonen - uten å tenke på hverken frimerker eller hvor den nærmeste røde postkassa er.Vis mer

Mang en gang har jeg reist hjem fra en storby med dårlig samvittighet for ikke å ha sendt postkort hjem.

Dog skal det innrømmes – det er nå litt pes også. Ikke bare må man finne et postkort og ta seg tid til å skrive det, men også kjøpe frimerker og finne en postkasse å slippe det oppi.

Med Touchnote er det såre enkelt å sende postkort. Applikasjonen er tilgjengelig både på iPhone og Android, og gjør at du kan lage et postkort av et bilde du har tatt med mobiltelefonen.

Les også:
Fem fine foto-apps for iPhone
Fem fine foto-apps for Android

Du velger enkelt og greit bildet du vil sende (eller tar et nytt) og har også mulighet til å sette på bildetekst til fremsiden av kortet. På baksiden kan du så skrive inn en hilsen, og siden denne blir maskinskrevet er det plass til en god del tekst. Fyll ut navn og adresse på mottaker (gjerne flere om du vil) og sjekk kortet før du sender av gårde.

Send postkort fra mobiltelefonen


Sendes fra UK

Postkortet trykkes så i Storbritannia og sendes dagen etter. Da vi testet, fylte vi ut postkortet på en tirsdag, og allerede på lørdag lå det i postkassa hjemme i Norge. Postkortet har en ganske blank overflate, og utskriftskvaliteten var god, i hvert fall tatt i betraktning at bildet vi prøvde med var tatt med et mobilkamera (Xperia Arc, for øvrig, der denne applikasjonen følger med telefonen).

En ting vi gjerne kunne ha tenkt oss, er mulighet til å velge skrifttype til baksiden, siden et maskinskrevet kort ikke ser like "personlig" ut som om skrifttypen hadde minnet om håndskrift. I tillegg hadde det vært fiffig med flere importmuligheter enn direkte fra telefonen, f.eks. via Flickr eller Picasa.

Prisen for et postkort er ¤1,49, som blir snaue tolv kroner (inkludert porto). På Android-versjonen er det første postkortet gratis, mens du må betale fra første stund på iPhone, og betalingen skjer via PayPal.

Mer om PayPal: Slik handler du på eBay

PS! Touchnote har også en webversjon dersom du sitter foran PC-en og vil sende postkort derfra.

Lenker:
TouchNote, iPhone/iPod Touch/iPad (gratis)
Touchnote, Android (gratis, første kort gratis)

SAMLESIDE:

Apps