Denne reklamepakaten fra tyske T-mobile ser ut til å avsløre den første Windows Phone 7-telefonen fra Nokia
Denne reklamepakaten fra tyske T-mobile ser ut til å avsløre den første Windows Phone 7-telefonen fra NokiaVis mer

Searay – Nokias første Windows-telefon?

Reklameplakat avslører detaljene.

Det er knyttet stor spenning til Nokias produktlansering på Windows Phone 7-plattformen, etter at Microsoft og Nokia annonserte et utvidet samarbeid tidligere i år.

Finnene har fortsatt stjerner i boka hos mange og kan være nøkkelen Microsoft trenger for at Windows Phone 7 skal kapre større markedsandeler og konkurrere med de ledende plattformene.

Nå kan det se ut til at finnene er på trappene med sin første modell som kjører Windows Phone 7. En reklameplakat fra den tyske operatøren T-mobile viser i hvert fall modellen Searay – en telefon som kjører siste utgave av Windows Phone 7, kodenavn Mango.

TEST: Terningkast fem til Mango

3,7 tommer AMOLED

I følge annonsen (hvis den er ekte, vel å merke) vil telefonen ha 3,7" stor AMOLED-skjerm med en kurvet design. Navigasjonssystemet vil også støtte 3D og stemmestyring, men mer avslører ikke annonsen til T-mobile.

Rykter skal imidlertid ha det til at Searay vil lanseres med 16GB internminne, 8 megapikslers kamera og 1,4GHz prosessor.

Denne reklamepakaten fra tyske T-mobile ser ut til å avsløre den første Windows Phone 7-telefonen fra Nokia
Denne reklamepakaten fra tyske T-mobile ser ut til å avsløre den første Windows Phone 7-telefonen fra Nokia Vis mer


De samme ryktene sier også at Nokia kommer med tre modeller. Saber blir den minste bukkene bruse med 3,7" LCD-skjerm, 8GB internminne, 5Mp kamera og 1,4GHz prosessor.

Den største nyheten fra Nokia vil (fortsatt etter ryktene) bli Nokia Ace, som byr på samme konfigurasjon som Searay (16GB/8Mp/1,4GHz), men da med en 4,3 tommer stor skjerm.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nokia World arrangeres i London 26. oktober, hvor de nye modellene forhåpentligvis blir avslørt.

Kilde: The Nokia Blog, Neowin