Samsung Omnia W lanseres i November med siste versjon av Windows Phone 7; Mango.
Samsung Omnia W lanseres i November med siste versjon av Windows Phone 7; Mango.Vis mer

Samsung Omnia W annonsert

Ny Windows Phone 7-modell som også kan brukes som trådløs router.

Den mye omtalte Mango-oppdateringen av Windows Phone 7 er rett rundt hjørnet, og det er først med den at operativsystemet egentlig kan regnes som lansert i Norge, selv om telefonene har vært tilgjengelige en god stund, hvor merkelig det enn må høres.

Oppdateringen har over 500 nyheter; deriblant også tilpasninger til det norske markedet.

SAMLESIDE:

Windows Phone 7

Dermed ser det ut til å komme en ny bolk av modeller denne høsten, og mange krysser også fingrene for at Nokia vil lansere sin første WP7-modell før julehandelen tar av for alvor.

Samsung Omnia W

Av Windows Phone 7-modellene vi har testet hittil, er det Samsung Omnia 7 vi har vært mest begeitsret for; mye på grunn av Samsungs fabelaktige Super AMOLED-skjerm, som byr på et dypt sortnivå og svært rikelig med farger.

Omnia W følger i samme fotspor. Telefonen har en 3,7 tommers Super AMOLED-skjerm med oppløsning på 480x800 piksler og lanseres altså med Windows Phone 7.5 (Mango). Prosessoren snurrer på 1,4GHz (enkeltkjerne), med 1GB RAM og 8GB intern lagringspass. Kameraet tar bilder med 5 megapikslers oppløsning.

Det som skiller Omnia W fra resten av WP7-modellene er at den også kan brukes som trådløs router, noe som ikke er en standardfunksjon i Windows Phone 7. Dette kan du imidlertid gjøre med både iOS og Android, samt flere modeller fra Nokia.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Slik blir iPhone en trådløs router
Slik blir Android-telefonen en trådløs router

I tillegg støtter telefonen Samsungs AllShare-plattform, som lar deg spille av film, se på bilder, høre på musikk direkte fra en annen maskin i samme trådløse nettverk (via DLNA).

Samsung Omnia W lanseres i November med en prislapp på 3000 kroner veiledende