Samsung Galaxy S7 blir vanntett

Lekket video avslører den nye toppmodellen.

<strong>OOPS:</strong> Samsung Indonesia har allerede avslørt at nye Samsung Galaxy S7 blir vanntett. Foto: SAMSUNG
OOPS: Samsung Indonesia har allerede avslørt at nye Samsung Galaxy S7 blir vanntett. Foto: SAMSUNG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kommende søndag er det duket for baluba i Barcelona. Da har både LG, Huawei og Samsung pressekonferanser for å vise frem sine nye produkter.

Anledningen er den årlige Mobile World Congress-messen som åpner dagen etter. Vi har selvsagt booket flybilletter og kommer til å være til stede for å gi deg de siste nyhetene på mobilfronten.

Lekker som ei sil

Samsung sliter imidlertid med å holde detaljene hemmelige før søndagens pressekonferanse. Samsungs avdeling i Indonesia har nemlig trykket på knappen litt for tidlig og klart å publisere en video på YouTube som viser det nye flaggskipet i all sin prakt.

Gledelig for mange er at S7-serien nå ser ut til å bli vanntett igjen. Dette var noe Galaxy S5 også kunne by på, men den gjeldende S6-toppserien er ikke beskyttet mot det våte element.

Som tidligere vil S7 også få støtte for trådløs lading, og som med S6 Edge Plus ser det ut til at de nye S7-telefonene vil støtte litt raskere trådløs lading enn tidligere; basert på størrelsen på den trådløse laderen. S6 Edge Plus kunne lade fra 0-100 på to timer blank med den trådløse laderen, og på 1t30m med den medfølgende hurtigladeren (med tråd).

Her er videoen:

Lyssterkt kamera


Vi har tidligere sett på hvilke telefoner vi forventer på Barcelona-messen, og for S7-seriens tilfelle ryktes det om at kameraet blir oppgradert denne gangen med lysstyrke på f/1,7, som i så fall vil være de mest lyssterke kameraene på markedet; bittelitt mer lyssterke enn LG G4 med sine f/1,8. Det ryktes underbygges av den indonesiske Samsung-siden, der det står «bring light to the night».

Ellers ser det også ut til at minnekortstøtte vil være tilbake; også det droppet i S6-serien. Spennende blir det også å se om Samsung vil introdusere en funksjon som gjør at telefonen kan registrere hvor hardt man trykker på skjermen, på samme måte som 3D Touch på de nye iPhone-modellene.

Ser ganske lik ut

Den kjente «lekkasjeguruen» Evan Blass (@evleaks på Twitter) har også allerede postet pressebilder av S7 Edge, som ser ut til å komme i gull, sort og sølv:


De endelige detaljene kan du selvsagt lese på Dinside søndag kveld.

Her finner du Dinsides mobiltester

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!