I følge en koreansk avis, blir Samsung Galaxy S IV vist frem på mobilmessen i Barcelona i februar, med lansering måneden etter. Foto: ukjent opphav
I følge en koreansk avis, blir Samsung Galaxy S IV vist frem på mobilmessen i Barcelona i februar, med lansering måneden etter. Foto: ukjent opphavVis mer

Samsung Galaxy S4-lansering i mars?

Koreansk avis hevder å sitte på innsideinformasjon om den neste Galaxy-toppmodellen.

Samsungs Android-toppmodeller har solgt svært bra, der både S II og S III begge er solgt i et tosifret antall millioner eksemplarer. Bare på tre måneder har koreanerne solgt over 20 millioner eksemplarer av Galaxy S III.

Og det er høyst fortjent i våre øyne – begge telefonene ble belønnet med terningkast seks på DinSide og selv eldstemann fremstår fortsatt som ett av de beste Android-kjøpene selv et drøyt år etter lansering.

TEST: Samsung Galaxy S II
TEST: Samsung Galaxy S III

5" skjerm

Korea Times hevder nå å ha innsideinformasjon på at den neste toppmodellen i Galaxy-serien blir vist på Mobile World Congress i Barcelona i februar, mens den allerede i mars vil dukke opp i butikkhyllene.

I artikkelen er det ikke avslørt mange detaljer om den nye telefonen, men skjermen påstås å bli enda litt større – 5" vs 4,8" på dagens S III-modell, i tillegg til at den nye telefonen vil støtte 4G/LTE; forhåpentligvis også i Norge.

Hvorvidt den vil bruke Samsungs fleksible skjermteknologi (der skjermen bøyes) er uvisst.

Kilde: The Korea Times