Samsung Galaxy S II er en av årets mest spennende modeller. Foto: Samsung
Samsung Galaxy S II er en av årets mest spennende modeller. Foto: SamsungVis mer

Samsung Galaxy S II utsatt

Men det er ikke bare dårlige nyheter.

La det være sagt med én gang - etter å ha tråkket opp og ned Barcelona-messen tre dager til ende, var det få telefoner som gav et så godt inntrykk som Samsungs kommende Galaxy S II; en mobiltelefon vi har svært høye forventninger til.

Førsteinntrykk av Samsung Galaxy S II

Oppfølgeren til Galaxy S er stor, tynn og lett, og vil bli noe av det ypperste å få tak i hardwaremessig, med dobbeltkjerneprosessor, 16/32GB interminne + støtte for micro SD-minnekort, en stor og knallbra skjerm (Super AMOLED Plus) og innebygd krypteringsbrikke for å nevne noe.

Nå ser det imidlertid ut til at den planlagte mai-lanseringen blir utsatt. Telefonen var opprinnelig planlagt lansert i uke 19 (i hvert fall var det infoen vi fikk på Barcelona-messa), men i følge Facebook-siden til Samsungs divisjon i Estland, skal telefonen klokkes opp fra planlagte 1GHz til 1,2GHz (fortsatt dobbeltkjerne).

At informasjonssiden for Galaxy S II ikke lenger har noen detaljer om prosessorhastighet bekrefter i stor grad også dette.

Det ser imidlertid ut til at telefonen kan lanseres i juni på tross av oppgraderingen, så det gamle ordtaket om at den som venter på noe godt osv. gjelder i høy grad også her.

Vi lar oss i hvert fall imponere av nettleseren, som her demonstreres (med Flash-innhold!) og ser ut til å flyte som bare det:


Kilde: GSMarena