Så rett fikk DinSides lesere

Bare 7% trodde på iPhone 4s.

For snaue to måneder siden spurte vi DinSides lesere hvordan de trodde den neste iPhonen ville bli.

Og bare 7% trodde modellnavnet ble iPhone 4s, som var det korrekte svaret. 12% trodde annonseringen ville skje første halvdel av oktober.

Bedre gikk det på designspørsmålet, der 34% trodde iPhone ville beholde designen fra iPhone 4. 29% tippet at skjermen ville bli like stor.

Med tanke på oppløsning, som fortsatt er den samme som før, var det 41% som svarte riktig. Dog svarte hele 84% at de trodde at hjem-knappen ble beholdt. Sort og hvit var de mest populære fargene, noe som også ble riktig, selv om 50% av de spurte svarte at de trodde telefonen ville bli sølvgrå.

Rett fikk leserne også på kameraet, der 65% holdt en knapp på 6-8Mp (riktig svar ble 8). Flertallet (60%) trodde også på muligheten for å filme i full HD-oppløsning, mens 76% også svarte at prosessoren ble den samme som i iPad 2.

iPhone 4s får ikke NFC-støtte, og det fikk 46% av de spurte rett i. 57% trodde ikke den nye telefonen fikk 4G-støtte; også det riktig.

Over halvparten (54%) fikk også riktig svar på spørsmålet om den nye modellen ville ha HDMI-utgang, og hele 71% traff blink på hvorvidt den nye modellen ville komme i 64GB-utgave.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prismessig tippet 56% at prisen ble den samme som iPhone 4 hadde, og det med rette. iPhone 4 koster nå 3990,-; noe 26% av de spurte svarte på det spørsmålet. Det skal dog sies at iPhone 4 nå kun blir tilgjengelig i 8GB-utgave og at produktet derfor ikke er det samme som før (16/32GB).