ROU Launcher ser ut til å bli gjøre Android-telefonen svært delikat.
ROU Launcher ser ut til å bli gjøre Android-telefonen svært delikat.Vis mer

ROU Launcher ser lekker ut

Under utvikling, men videoen lover svært bra.

Launcheren kan sees på som selve hjertet i Android. Det er programmet som gir deg en hjemmeskjerm, ikoner, programliste etc, og som du sannsynligvis interagerer mest med i hverdagen.

Også denne lar seg bytte ut med noe annet. Vi har tidligere sett på én av de mest populære, LauncherPro, og forleden dag så vi også på en launcher som er spesielt egnet for svaksynte. En ganske snasen variant er også SBP Shell 3D (Android Market, kr 84,-), som kommer forhåndsinstallert i Huawei Vision; en telefon som foreløpig ikke er å finne i norske butikker.

Det aner oss imidlertid at ROU Launcher kan bli en favoritt når den slippes. Foreløpig er den under utvikling, men skaperne har begynt å erte oss med en teaser-video av et grensesnitt som ser svært delikat ut. Her er både sentrale applikasjoner som SMS og kalender byttet ut, ikoner har en annen design og skaperne har tenkt litt på gruppering av applikasjoner slik at du kjapt finner frem.

Under ser du videoen – lekkert, eller hva?

Du kan følge utviklingen av prosjektet i denne forumtråden eller via selskapets Twitter-konto. Her skriver utviklerne at launcheren forhåpentligvis kommer før nyttår, og at den vil koste en tjuekroning, sånn cirka. Det vil også bli støtte for ulike temaer.

Artikkelen fortsetter under annonsen