Remote Web Desktop

Glem USB-kabel – styr Android-telefonen direkte fra nettleseren.

Remote Web Desktop er en gratis Android-applikasjon du laster ned fra Android Market. Når du starter den opp og trykker på en knapp, kjører telefonen din en webserver som gjør at den kan nås via nettleseren på en PC.

Når du så har tastet adressen i nettleseren, får du opp et skrivebord ikke veldig ulikt Windows. På skrivebordet ligger det snarveier til "programmer", dvs. vinduer som åpnes når du klikker på ikonet.

Mulighetene er flere – du kan åpne Messaging-vinduet for å lese og skrive tekstmeldinger (til og med "fake" en sendt eller mottatt melding), og File explorer lar deg utforske filstrukturen på telefonen, laste opp og ned filer, kopiere og flytte filer, opprette mapper etc.

Ta kamerabilder fra PC-en

Du kan også få tilgang til innholdet i utklippstavlen på telefonen, eller lime inn en tekst og sette den som ny utklippstavle. Skrivebordsbakgrunnen (på telefonen) kan endres, og du får også tilgang til kameraet, som gjør at du kan trykke på en knapp i nettleseren på PC-en for å fange et bilde.

Dette programmet kjører på telefonen. Hvis du vil kan du sette et passord for oppkoblingen, men du trenger bare å trykke startknappen.
Dette programmet kjører på telefonen. Hvis du vil kan du sette et passord for oppkoblingen, men du trenger bare å trykke startknappen. Vis mer


WiFi keyboard lar deg skrive på PC-tastaturet for deretter å sende teksten direkte til et tekstfelt på telefonen, og det finnes i tillegg muligheter for filoverføring via FTP.

Har du rootet telefonen din (dvs fått administratorrettigheter) gir løsningen deg også mulighet til å fange skjermbilder direkte fra PC-en, eller fjernstyre den. Det ser også ut til at enkelte funksjoner er under utvikling, som kontaktliste og muligheter til å endre innstillingene på telefonen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Fullversjonen til 21 kroner gir deg også muligheten til å bruke sikker oppkolbing, dvs. via https.

Remote Web Desktop (Android Market, gratis)
Remote web desktop full (Android market, kr 21,-)

Applikasjonen tar 3,5MB lagringsplass og kan flyttes til minnekort.

SAMLESIDE:

Apps