Reklamen holder ikke hva den lover

Spørsmål:

Vedrørende UPC og deres Chello-tilbud ...

Har nå hatt Internet via Chello siden sensommeren 2000, og fremdeles kan vi ikke gjøre det UPC ynder å si i reklamen. Å se nyheter og film fra UPCs egen server er omtrent umulig grunnet lav
båndbredde/serverytelse. Hvorfor ikke sørge for at infrastrukturen er på plass før en selger nye abonnement i bøtter og spann. Her i vårt distrikt har visstnok UPC allerede solgt så mange at budsjettet frem til desember i år er nådd ...

Et annet spørsmål: Hvorfor virker det som ICMP kontroll-protokollen er nedprioritert ?

med hilsen,
Knut Baardsen

Svar:

Hei,

Jeg sjekket din hjemmeside på www.sh39.net og ser at du bor i Haugesund. Vårt Internett-tilbud har vært utrolig populært i Haugesund, og har solgt mye mer enn forventet. Dessverre har det ikke vært mulig å oppgradere like fort. Prognoser for salg og planer for oppgradering henger jo sammen. Men oppgradering er underveis. Vi øker snart kapasiteten i Haugesund og oppgraderer også backbonet, så jeg håper du holder ut noen uker til.

Når det gjelder streaming av film med Real Player, kan du sjekke om programmet ditt er satt opp med riktig hastighet. Sett hastigheten til 10 Mb/s. Det er nemlig denne hastigheten programmet "ser" mot modemet.

Så til ditt siste spørsmål: ICMP har lav prioritet i Terayon Gateway og i de fleste routere. Dette er satt fra fabrikken, og er ikke noe vi kan endre.

Artikkelen fortsetter under annonsen

mvh.

Frode Soleim

Til artikkelen