Reisehåndbok på Palm med omfattende søkemuligheter

Kanskje blir en håndholdt PC din beste kompanjong på ferieturen rundt Europa. PalmTop Software har gjort den tradisjonsrike reiseguiden til Michelin Travel Publications tilgjengelig for håndholdte PCer med søkemuligheter som langt overgår papirutgaven.

Publisert
Klikker du på et ikon på skjermen, kommer en liten forklaring frem i egen rute.
Klikker du på et ikon på skjermen, kommer en liten forklaring frem i egen rute. Vis mer
Du har mulighet til å sette en rekke kriterier for søkene dine.
Du har mulighet til å sette en rekke kriterier for søkene dine. Vis mer
Hvis du <I>kun</I> vil spise utendørs, hjelper guiden deg også med dette.
Hvis du kun vil spise utendørs, hjelper guiden deg også med dette. Vis mer

Trenden er klar: Alt skal passe inn på den håndholdte PCen eller mobiltelefonen, for å gjøre hverdagen din enklere eller morsommere. Og tradisjonsrike Michelin Travel Publications følger også med i tiden.

Den røde Michelin Guiden ble utgitt første gang i 1900 og var den første publikasjonen som anbefalte folk å reise for fornøyelsens skyld.

Gode søkemuligheter

Alt fra gjennomsnittlige til de mest luksuriøse restauranter og hoteller omtales i denne guiden. Med PalmTop sin programvare skal du kunne søke etter Michelin Guidens anbefalinger i 70 større byer i 20 europeiske land. Du skal kunne søke på kriterier som by, navn, pris og kategori, samt etter fasiliteter som klimaanlegg, hage og parkeringsmuligheter. I tillegg kan du søke etter restauranter som har fått Michelin Guidens stjerne for god mat, restauranter med rimelige priser, eller kanskje er det lokale spisesteder med billige lokale spesialiteter som frister?

Når du kommer hjem fra turen og har besøkt en rekke spennende hoteller og spisesteder rundt om i Europa, kan du også lett utveksle adresseinformasjonen med andre bekjente som bruker Palm. Ved hjelp av den infrarøde forbindelsen, kan du rett og slett sende adresseinformasjonen over til en annen Palm.

Krever minne

Michelin-programmet, som kan brukes med EPOC og Palm operativsystem, skal nå være tilgjengelig hos ledende forhandlere. Du kan også kjøpe det online her, på nettstedet for Palm-programvare. Prisen ligger på £34,99 (rundt 530 kroner) hvis du kjøper CD-ROM på postordre. Hvis du laster ned programmet direkte fra nettstedet betaler du $49 (rundt 425 kroner).

Programmet finnes på engelsk, fransk, tysk, spansk og italiensk. Du trenger 200 KB internminne for å installere programvaren, og minst 30 KB for å bruke det. Merk deg at du kan laste ned enkeltland separat for å spare minne, og hvert land bruker mellom 18-497 KB internminne. Hvis du skal installere alle landene som finnes i guiden, krever dette 2,5 MB minne. Altså er det ikke bare å laste ned hele pakken på en hvilken som helst håndholdt PC – du skal helst ha litt RAM å rutte med.

I følge Palmtop-nettstedet, skal programvaren passe til Palm-modellene IIIe (OBS - som kun har 2 MB internminne), IIIx, IIIxe, IIIc, V, Vx og VII. I tillegg kan applikasjonen også brukes på Visor, Visor Deluxe, Qualcomm pdQ, IBM Workpad og TGRPro.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer