TILBAKE: Den søte, lille "propellen" Rayman er tilbake med nye utfordringer - og han har også tatt med vennene sine. Foto: Ubisoft
TILBAKE: Den søte, lille "propellen" Rayman er tilbake med nye utfordringer - og han har også tatt med vennene sine. Foto: UbisoftVis mer

Rayman Fiesta Run

Det festligste mobilspillet akkurat nå?

Vi skriver ikke så ofte om spill her på DinSide, men innimellom kommer vi over noen så morsomme at vi ikke klarer å la være å omtale dem.

Spillet vi snakker om er Rayman Fiesta Run, oppfølgeren til et av fjorårets beste mobilspill, Rayman Jungle Run.

Nykommeren viker ikke så mye fra den suksessfulle formelen. Det er fortsatt et plattformspill hvor du skal hoppe, skli, svømme og sloss deg gjennom ulike hindere som måtte komme din vei, bare nå med litt flere funksjoner og finesser.

Les også: Fem spill som trimmer hjernen

Nye utfordringer

Fiesta Run består av over 75 brett hvor formålet er å samle inn så mange Lums (små ildfluer) som mulig innen du når mål, totalt 100 per brett. Figuren «Rayman» løper av gårde i en rasende fart, du skal enten trykke på venstre side av skjermen for å hoppe, holde lenger for å skli eller trykke på høyre side for å slå.

Jo flere Lums samler du inn, desto flere brett låses opp, i tillegg til vanskeligere versjoner av brett du allerede har fått toppscore i. Og etter hvert som du låser opp nye brett, introduseres også nye utfordringer; ting du skal skli og hoppe på eller sjefsmonstere du må bekjempe.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rayman Fiesta Run


Si hei til Raymans venner

Du kan dessuten bruke Lums på å kjøpe nye karakterer, ekstraliv og andre «power-ups» som blant annet viser deg den optimale ruten. Begynner du å gå tom, er det bare å gå tilbake til gamle brett for å samle opp flere - du kan ty til "in app"-kjøp, men du MÅ ikke, og det liker vi.

I Fiesta Run spiller du deg gjennom et verdenskart, og spillet er laget slik at du kan komme deg videre uten at du må få full pott i alle brett. Det gjør det morsomt for både liten og stor, de som spiller bare av og til eller gjør alt ferdig på noen dager.

Rayman Fiesta Run har like sjarmerende grafikk som før, men nå med et artig Mexicansk-inspirert tema med tilhørende musikk.

Rayman Fiesta Run er tilgjengelig for både iOS og Android for cirka 21 kroner.

Les også: Ti iPad-spill for barn