Denne Android-appen gir deg kjapp tilgang til en rekke brytere.
Denne Android-appen gir deg kjapp tilgang til en rekke brytere.Vis mer

QuickSettings gir deg snarveiene

En av de kjekke nyhetene i Android v4.2 på alle telefoner.

Da Google lanserte den siste utgaven av Android, v4.2 (fortsatt Jelly Bean), var en av nyhetene den nye «quick settings»-menyen. Den er tilgjengelig enten ved å dra to fingre ned fra toppen av skjermen, eller ved å dra med én finger og deretter trykke på et ikon.

Den nye menyen gir deg så snarveier til å slå av og på en rekke ting, som WiFi, GPS, Bluetooth, ringelyd og liknende.

Har du en mobiltelefon som ikke kjører den siste Android-versjonen ennå, kan du oppnå tilnærmet samme funksjonalitet ved å installere appen QuickSettings (Google Play, gratis).

QuickSettings gir deg snarveiene


Etter at du har installert og startet den, opptar den permanent én av linjene i varselmenyen, og når du trykker på varselet, havner du rett i QuickSettings-menyen. Derfra får du muligheten til å slå av og på en rekke innstillinger på direkten, akkurat som i Android v4.2.

Tema:

Android-produktivitet

I oppsettet kan du velge hvilke parametere du vil ha muligheten til å endre på, samt rekkefølgen på dem, og du kan også legge inn snarveier til apper slik vi har gjort med Airdroid i vårt eksempel – én av 18 anbefalte Android-apper fra i fjor høst.

QuickSettings er foreløpig i beta og kan prøves gratis i fire dager, før du eventuelt må oppgradere til pro-versjonen (sju kroner). Det er nødvendig dersom du vil gjøre endringer i oppsettet på et senere tidspunkt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

QuickSettings (Beta) (Google Play, gratis)