Prisma – nå også for Android

Super fotoapp sluppet i betaversjon.

IMPONERENDE: Prismas filtere lager rene kunstverk av bildene dine. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN
IMPONERENDE: Prismas filtere lager rene kunstverk av bildene dine. Foto: PÅL JOAKIM OLSEN Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sjelden har vi vært så imponerte av en fotoapp som da vi testet Prisma for iOS for et par uker siden.

Det skulle imidlertid ikke gå lang tid før utviklerne også var klare med en utgave for Android. Den er riktignok kun i betaversjon foreløpig, men ser ut til å fungere helt fint på vår telefon.

Avanserte filtre

Prisma bruker en kombinasjon av kunstig intelligens og nevrale nett for å påføre effekter på bildene du tar. I motsetning til de tradisjonelle filterappene, som manipulerer farger og konstrast, gjør Prismas filtre at bildene dine blir rene kunstverk.

Du kan velge blant et par dusin ulike filtre, og løsningen innebærer at bildet ditt lastes opp til Prismas servere, manipuleres der og kommer så tilbake til telefonen din.

Derfor må du ha nettilgang, og hastigheten på prosesseringen vil også avhenge noe av den, men den er typisk 3-10 sekunder pr bilde.

OPPDATERING: Prisma er nå lansert i Play Butikk.

Meld deg på eller ta en snarvei

De som ønsker å få e-post når de kan få laste ned betaversjonen, kan registrere seg på Prismas nyhetsbrev. Etter signede skulle utsendelsen av invitasjoner begynne i går, men vi venter fortsatt på e-posten.

Eller – venter og venter. Når noen får tilgang til APK-fila (installasjonsfiler på Android) har de en tendens til å dele den videre, så vi hentet vår fra apkmirror.

Vil du gjøre det samme, er du nødt til å godkjenne installasjon fra ukjente kilder i sikkerhetsoppsettet på telefonen, noe du også får beskjed om dersom du åpner apk-fila. Det gjør telefonen din noe mer sårbar for uhumskheter, så du vil typisk fjerne krysset når du har installert appen.

LES OGSÅ:
Slik samler dere bildene fra ferieturen
Skann gamle papirbilder med Unfade
Slik poster du 360-gradersbilder på Facebook

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer