Multiladeren kan også leveres med foldemappe.  Foto: Per Ervland
Multiladeren kan også leveres med foldemappe. Foto: Per ErvlandVis mer

Praktiske multiladere

Laderen som takler fem ulike ladeplugger.

IFA 2011: Det kan være et herk å finne riktig lader når hele familien bruker ulike produkter, men heldigvis har utvalget av multiladere eksplodert. Dessverre er ikke alle like smarte, eller pene å se på. En ting er at de ofte er store, i tillegg har de ofte svært lange ledninger, som gjør at stedet der du lader produktene dine fort ser rotete ut.

Liten og enkel

På årets IFA-messe så vi blant annet flere alternativer fra On Power Solutions, og spesielt denne lille flyttbare multiladeren fanger interessen:

Liten og elegant multilader.  Foto: Produktbilde
Liten og elegant multilader. Foto: Produktbilde Vis mer


Alle laderne til On Power Solutions leveres forøvrig med fem ulike ladeadaptere, og passer til iPod/iPhone og alle andre produkter som bruker Micro USB, Mini USB, Nokia, eller bruker en hunn-USB. Vi liker også lengden på ledningene, at de er korte gir rett og slett mindre rot enn om du for eksempel bruker den originale ladekabelen til din iPhone.

Et annet alternativ er modellen med en foldemappe, noe som kan være praktisk hvis du skal lade produkter som lett ripes opp:

Multiladeren kan også leveres med foldemappe.  Foto: Per Ervland
Multiladeren kan også leveres med foldemappe. Foto: Per Ervland Vis mer


Eller hva med å ha laderen rett i veggen, slik som her?

Ideelt sett skulle vi selvsagt hatt slike stikk i alle husets vegger. Foreløpig er den dessverre ikke satt i produksjon. Foto: Per Ervland
Ideelt sett skulle vi selvsagt hatt slike stikk i alle husets vegger. Foreløpig er den dessverre ikke satt i produksjon. Foto: Per Ervland Vis mer


Dessverre har ikke selskapet norske forhandlere, og vi har heller ikke funnet dem i noen nettbutikker.

Har du tips til andre gode alternativer? Del det i så fall med oss i debatten under.

Artikkelen fortsetter under annonsen