Powerocks Flash Magicstick

Den perfekte julegave til alle med en smartmobil.

Smart nødlader til mobil og nettbrett. Lav pris, mange farger og beskjeden størrelse gjør dette til et sikkert valg.  Foto: ØYVIND PAULSEN / DINSIDE.NO
Smart nødlader til mobil og nettbrett. Lav pris, mange farger og beskjeden størrelse gjør dette til et sikkert valg. Foto: ØYVIND PAULSEN / DINSIDE.NO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke mer enn noen få måneder siden vi testet nødladeren Powerocks Super Magic, og vi likte den lille rakkaren så godt at vi ga den terningkast fem.

Og det var vi tydeligvis ikke alene om: Magicsticken har nemlig solgt svært godt, og da gjelder det selvsagt for produsenten å smi mens jernet er varmt.

Innebygd lommelykt

Resultatet er den splitter nye Flash Magicstick, og som det framgår av navnet er den største forskjellen kontra forgjengeren at den har fått innebygd lommelykt.

Lommelykten har i tillegg flere funksjoner som aktiveres ved å trykke på knappen på kroppen:

  • Vanlig lommelykt: Perfekt når du skal finne nøkkelhullet, eller myntene du nettopp mistet på bakken, også videre. Lyseffekten er selvsagt ikke på Maglite-nivå, men siden dette er et produkt som lett går i lomma har du den i hvert fall alltid med deg.
  • Blink sakte: Denne funksjonen er grei å ha på spasertur i mørket, spesielt hvis du i likhet med undertegnede pleier å glemme refleksen hjemme. Hold Powerocksen i hånda, og du er godt synlig.
  • Hurtig blink. Gjør deg også synlig i mørket, og kan være et greit alternativ hvis du tilhører de som liker å leke med livet og sykler året rundt. Fest den på deg selv eller sykkelen, og du vil garantert bli lagt merke til.

Enkel i bruk

Magicsticken har to USB-porter, en vanlig og en microUSB. Den siste brukes til å lade opp selve Magicsticken, mens den første brukes til å lade opp mobilen eller nettbrettet ditt. Som før er det en LED-indikator som viser gjenværende kapasitet og ladestatus: Rød når du lader, og blå når det er fulladet. Dette er enkelt å huske.

Kraftigere

Mens Powerocks Super Magic hadde et batteri på 2.800 mAh, har kapasiteten på Flash Magicstick økt til 3.000. I praksis vil det si at du bør kunne lade opp en iPhone 5 minst to ganger, og at den i motsetning til lillebror også har fått kapasitet nok til å lade opp den litt mer batterikrevende toppmodellen Sony Xperia Z.

Vi liker også at Powerocks-produktene lader like raskt som en tradisjonell mobillader.

Begge modellene klarer forøvrig også å lade opp nettbrett, men de vil neppe bli helt fulle. Formålet er likevel nådd, ettersom de er med på å holde deg online til du igjen nærmer deg en strømkilde. Tro oss: Når ungene begynner å sutre over Hardangervidda fordi iPaden er tom, og du fortsatt har 20 mil igjen til du er framme, ja da er det en slik nødlader som redder julefreden.

Flere farger. Med i esken følger en USB til MikroUSB-kabel, en gammel iPhone-lader, en oppbevaringspose, og bærereim. Foto: ØYVIND PAULSEN / DINSIDE.NO
Smart nødlader til mobil og nettbrett. Lav pris, mange farger og beskjeden størrelse gjør dette til et sikkert valg. Foto: ØYVIND PAULSEN / DINSIDE.NO
Mange farger og et sigarformet design gjør den enkel å ta med seg. Vekt: 95 gram, ca 11 cm lang, og en omkrets på 2,3 cm. Foto: ØYVIND PAULSEN / DINSIDE.NO
Mange farger og et sigarformet design gjør den enkel å ta med seg. Vekt: 95 gram, ca 11 cm lang, og en omkrets på 2,3 cm. Foto: ØYVIND PAULSEN / DINSIDE.NO
Slå på. Foto: ØYVIND PAULSEN / DINSIDE.NO
Blinking: Rask eller sakte. Foto: ØYVIND PAULSEN / DINSIDE.NO
Fullt lys. Foto: ØYVIND PAULSEN / DINSIDE.NO
Oppladning av andre enheter = USB. Mikro-USB for lading av selve enheten. Foto: ØYVIND PAULSEN / DINSIDE.NO
Alle fargevalgene Foto: Produktbilde


Dette burde vært bedre

Dessverre ser det ikke ut til at Flash Magicsticken har blitt raskere å lade opp, så regn med rundt fem timer fra den er tom til den er full igjen. Trikset er altså å venne seg til å lade den opp om natten når den først har vært i bruk.

Rett og slett et smart produkt

Powerocks Flash Magicstick er et godt kjøp
Powerocks Flash Magicstick er et godt kjøp Vis mer


Flash Magicstick gjør ganske enkelt det den skal: Den gir deg nødstrøm når du trenger det. I tillegg er den sigarlignende formen slik at den er lett å ta med seg, enten det nå er i bukselomma eller vesken. Flere spenstige fargealternativer gjør det også enkelt å finne en du liker.

La oss heller ikke glemme prisen, som er på 379 kroner. Det er den etter vår oppfatning verdt.

Flere detaljer, og om hvordan den fungerer i daglig bruk får du i vår test av Powerocks Super Magic.

Husk også at det fins mange andre nødladere i salg, her er noen av de vi har testet :
Avantree Dual Port Power Pack 6000
Solcelle-laderen Goal Zero
Powerocks Stone3 og ikke minst vannladeren
MYFC Powertrekk

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!