Pixlr express for Android

Gratis app som lar deg trylle med bildene dine.

Med gratis-appen Pixlr Express for Android, kan du velge blant et hav av effekter å legge på bildene dine.
Med gratis-appen Pixlr Express for Android, kan du velge blant et hav av effekter å legge på bildene dine. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tiligere i høst dro vi igjennom 18 anbefalte Android-apps, og blant dem var fotoappen Pixlr-o-matic, som lar deg påføre bildene dine en rekke effekter, rammer og lignende for å krydre dem litt.

Denne måneden har skaperen, Autodesk (kjent for ganske avanserte CAD-programmer og den slags), sluppet en slags «oppfølger» – Pixlr express låner mye fra den forrige appen, men har nå fått flere muligheter til å foreta justeringer.

Og brukergrensesnittet er også blitt veldig intuitivt og greit.

Les også:
Bytt ansikt med Mixbooth

Justeringer, effekter, rammer

Når du starter opp Pixlr express, kan du enten åpne et bilde på telefonen eller ta et nytt. Når du så har valgt et bilde å jobbe med, finner du en meny nederst der hver firkant representerer en gruppe av funksjoner:

Pixlr express for Android


Adjustments - Lar deg endre kontrast, eksponering, beskjære bildet, såkalt «color splash» (der én farge beholdes) osv.

Effect - Lar deg velge blant noen dusin filtre gruppert etter type filter, for eksempel «vintage» for litt gammeldags effekt.

Overlay - Lyseffekter, vignettering, fyrverkeri, grunsje, bokeh etc.

Border - Mange ulike typer rammer

Eksportér i full oppløsning

Alle effekter du påfører kan du også angre i etterkant, og når du er ferdig med bildet, kan du enten lagre det til telefonen eller dele direkte på Facebook eller hva det måtte være.

Les også:
Tjen penger på mobilbildene

Pixlr express er gratis å laste ned. Filtrene lastes ned ved bruk, så første gang du bruker dem må du regne med noen sekunders forsinkelse, men alle effektene er også gratis å laste ned, akkurat som på Pixlr-o-matic.

Pixlr Express (Google Play, gratis)

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer