DESINFISER TELEFONEN: Angst for bakterier på mobilen? Da kan visstnok denne dingsen hjelpe deg. Foto: Produsenten
DESINFISER TELEFONEN: Angst for bakterier på mobilen? Da kan visstnok denne dingsen hjelpe deg. Foto: ProdusentenVis mer

PhoneSoap gjør mobilen helt ren

Ladedokken som tar knekken på alle bakteriene.

Du har sikkert hørt det før, men mobilen din er en bakteriebombe. Det skal være over ti ganger så mange bakterier på telefonen som det er i toalettet, ifølge KK.

Men så var det å få vasket mobilen. Man vasker jo strengt tatt ikke elektronikk. Mange velger å dra dra over telefonen med en antibakteriell serviett, eller bare tørke skjermen på buksa.

Hvis du er redd for at det ikke holder, er kanskje PhoneSoap noe for deg.

Les også: 7 ting du må gjøre med ny mobil

Bruker ultrafiolett stråling

PhoneSoap er ganske spesiell dokkingstasjon. Det er egentlig en lader, men den er også en slags rengjøringsboks, eller en såpeboks for duppedingser, om du vil.

Den nemlig er utstyrt med to UVC-lamper på innsiden som skal gjøre mobilen din fri for ulumskheter på fire til fem minutter, lover produsenten,.

UVC-stråling er kjent for å være et effektivt middel mot bakterier, og det brukes ofte til luft- og vannrensing, samt sterilisering av instrumenter.

PhoneSoap fungerer med en hvilken som helst telefon, både liten og stor, og på innsiden av boksen sitter det en standard USB-port man kan plugge ladekabelen sin i.

Du legger telefonen i boksen, lukker igjen, og så vil de to lampene bestråle telefonen fra alle kanter. Hvor effektiv renseprosessen er, vet vi ikke, men det virker i hvert fall lovende.

Artikkelen fortsetter under annonsen

PhoneSoap-laderen koster 49,95 dollar, drøye 300 kroner, men da er ikke frakt og eventuelle tollavgifter inkludert. Om det er verdt pengene, kommer kanskje an på hvor redd du er for bassilusker.

Via Core77.

Les flere mobilsaker på DinSide!