Pebble 2.0 gir smartklokka nytt liv

Mye av vår kritikk mot Pebble har blitt rettet opp i. Se video!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

"Ut av boksen er ikke Pebble spesielt imponerende. Til det er den offisielle programvaren for begrenset, og klokka krever for mye egeninnsats om den skal klare mer" skrev DinSide da vi testet smartklokka Pebble tidligere i år.

Denne setningen er det bare å stryke fra hukommelsen. Pebble-programvaren, både på klokka og mobilen, har nemlig blitt oppdatert til versjon 2.0 for å ta seg av nettopp dette. Og for å ønske den nye Pebble Steel velkommen.

Pebble-appen på telefonen fungerer nå også som en app-butikk, hvor du enkelt finner, laster ned, administrerer og konfigurerer programvaren på klokka. Dette er gull verdt, da du slipper å lete gjennom tredjeparts apper og nettsider på jakt etter det du trenger. Dessuten har appene du laster inn på Pebble fått enda flere muligheter, som igjen gjør det mye lettere å få mer ut av Pebble nå enn tidligere.

Vi må anmelde produktene slik de fremstår når vi tester dem. Men hadde 2.0 vært på plass under testen, ser vi ikke bort fra at terningkastet kunne blitt jekket opp fra en lunkent firer til en varmere femmer. Når det er sagt: Ikke alt bare fryd og gammen i versjon 2.0, heller. Det kan gå tregt, og noen ganger går det ikke i det hele tatt.

Hvordan alt dette fungerer i praksis, også hvordan det ikke fungerer, ser du i videoen øverst!

(Og beklager at vi i videoen ikke holder tunga rett i munnen, og kaller Flappy Bird-klonen Tiny Bird for Tiny Wings. )