PC i kredittkortformat

Xircom har presentert en ny håndholdt PC på størrelse med et kredittkort. Den lille saken hjelper deg blant annet med å holde rede på navn, adresser, telefonnumre, notater og møter.

REX 6000 MicroPDA (Personlig Digital Assistent) er storebroren til REX 5000, som var selskapets første PDA i kredittkortformat. REX 6000 har mer funksjonalitet, større minne, samt mulighet for oppgradering. Vi har tidligere testet og omtalt REX 5000 i denne artikkelen.

Fullverdig PDA

PDAen har 2 MB minne, og leveres med egen dockingstasjon. Ved hjelp av den kan den kommunisere med PCen din via en USB-port. I utgangspunktet kan den kun synkroniseres mot to programmer, MS Outlook og Intellisync Desktop. Sistnevnte er et eget program som følger med REX 6000. Xircom lover imidlertid at du etter hvert skal kunne laste ned oppdateringer som muliggjør synkronisering mot andre programmer. I tillegg tilbyr Xircom forskjellige applikasjoner til nedlasting, blant annet ordbøker på forskjellige språk.

REX 6000 opereres hovedsakelig ved hjelp av den trykkfølsomme skjermen, men har også fem andre knapper som fungerer som snarveier til forskjellige funksjoner. Batteriene (vanlige flate lithiumbatterier) har en levetid på inntil fire måneder, i følge produsenten.

PC i kredittkortformat
PC i kredittkortformat
PC i kredittkortformat

Xircom tilbyr også en del tilleggsutstyr, som for eksempel beskyttelsesdeksler i forskjellige farger, lærvesker og porteføljedeksel.

Tilgjengelig før jul

REX 6000 vil være tilgjengelig om kort tid, og ventes i Norge i god tid før jul. Prisen vil ligge på rundt 1400 kroner, i følge den norske importøren Tate i Oslo. Vi kommer tilbake med en test av enheten når den blir tilgjengelig.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du kan lese mer om REX 6000 på dette nettstedet.