Palm lanserer ny håndholdt PC

Med sitt tiltalende fargerike design, var Palms ungdomsmodell, m100, populær blant førstegangsbrukere . Oppfølgeren skal også appellere til ungdom og kvinner.

Den største nyheten er at minnet er økt fra 2 til 8 MB. Dette gir selvsagt plass til mye mer data. Palm holder seg fortsatt til det attraktive designet, og du får muligheten til å kjøpe 14 utskiftbare deksler i forskjellige farger.

Bedre Internett-støtte

En annen viktig nyhet er at Palm m105 har innebygd Mobile Internet Kit-programvare, som gjør det mulig å koble seg til Internett og lese e-post samt SMS-meldinger. Oppkoblingen skjer gjennom et modem eller mobiltelefon.

En såkalt Web Clipping-teknologi gjør det mulig å koble seg til Internett og få informasjonen i et format som er skreddersydd for håndholdt bruk.

For å bruke e-post-mulighetene, trenger du programmet Palm MultiMail, som også følger med.
Palm m105 har også utvidet støtte for tredjepartstilbehør, som kameraer, lagringsmuligheter eller tastatur. Det utvidede minnet gir deg også tilgang til de mange programmene som kan lastes ned fra Internett.

For øvrig benytter m105 versjon 3.5 av operativsystemet til Palm.

Den nye PDAen er allerede å få kjøpt i noen butikker, blant annet hos PC Express, og koster 2.294 kroner inkl. mva. Du kan også kontakte den norske distributøren, Itegra, på tlf. 23 39 50 00.