Endelig er også Oslo Lufthavn-appen tilgjengelig for Android.
Endelig er også Oslo Lufthavn-appen tilgjengelig for Android.Vis mer

OSL-app også for Android

Ut å fly? I så fall er denne appen en svært kjekk kompanjong.

Tidligere i sommer testet vi Oslo Lufthavn-appen for iPhone, og flere av kommentarene under artikkelen gikk på at det var synd at appen ikke fantes på Android også.

Nå er dagen kommet.

Oslo Lufthavn ble lansert i Android Market på onsdag, og den er tilsynelatende prikk lik iPhone-versjonen. Det betyr med andre ord at vi er like begeistret for Android-utgaven av Oslo Lufthavn-appen.

Les også: Nettsidene for deg som skal reise

Alt på ett sted

For å ta en kjapp oppsummering, gir denne appen deg mulighet til å se alle avganger og ankomster; derunder også gate-numre, forsinkelser etc. Du får også beskjed om hvor lenge du må påberegne å vente i sikkerhetskontrollen, i tillegg til at et webkamera gir deg en viss anelse av hvor travelt det er på Oslo Lufthavn.

OSL-app også for Android


Videre kan du angi en bussholdeplass for å få opp rutetidene for flybussen, togstasjon for en foreslått togreise (inkl togbytte), og Android-applikasjonen har i tillegg informasjon om bilutleie, telefonnumre til ulike taxiselskaper etc.

Du får også informasjon om flyplassen generelt – restauranter, kiosker, parkeringsmuligheter, spesielle tilbud i taxfree etc.

OSL-app også for Android


Oslo Lufthavn-appen tar opp 8,5MB og kan ikke flyttes til minnekortet. På iOS er den lastet ned av 90.000 brukere.

Oslo Lufthavn (Android Market, gratis)

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Oslo Lufthavn-appen er strålende