Oppsummering: Pluss i boka for Palm

Alt i alt synes vi Palm OS er et brukervennlig operativsystem. Skjermbildene er oversiktelige, menyene er selvforklarende og det er enkelt å legge inn tekst.

Det finnes andre fordeler også:

Informasjonen du legger inn lagres automatisk i det du klikker deg inn i en annen rute, et annet program eller når PDAen skrus av eller går inn i hvilemodus. Et absolutt pluss, for da mister du ikke arbeidet du har utført – helt eller halvveis – hvis du plutselig trenger å sjekke noe i et annet program eller skulle komme til å trykke på feil knapp eller ikon. (Lagring av data fungerer annerledes enn dette i f.eks. Casio OS.)

Hvis maskinen går inn i hvilemodus mens du jobber med en oppgave (skriver en memo eller lignende), starter maskinen opp igjen på denne siden når du trykker på av-og-på knappen. (Vil du starte opp i et annet program, har du flere knapper som leder deg direkte til enkeltprogrammene.)

Pluss i boka for Palm OS for disse løsningene.

Som et ekstra stort pluss til et vellykket utgangspunkt, kommer all den Palm OS-programvaren som kan lastes ned fra Internett. Du kan finne tusenvis av programmer som freeware, shareware eller programvare du betaler for.