Oppgradering for Palm Pilot

Et problem med dataprodukter er at det stadig kommer nye modeller, med flere finesser og lavere pris. Programvare kan jo oppgraderes, men maskinvare for et spesielt bruksområde er det verre med. Om du ikke kjøper katta i sekken, føles det ofte som om den blir ettersendt..

Palm Pilot fra 3Com er en svært populær PDA (Personlig Digital Assistent). Den har vunnet en rekke priser siden lanseringen i 1996 og har bred støtte fra en rekke tredjepartsutviklere.

Så lanseres det en ny versjon – Palm III – som har mer minne, infrarød kommunikasjon, flash-minne for oppgradering. I stedet for å gjøre alle de tidligere fornøyde brukerne om til misfornøyde, tilbyr 3Com et oppgraderingssett. Et nytt minnekort monteres og nytt operativsystem lastes inn, så har du tilgang til de samme funksjoner som den nye modellen byr på.

Med den nye oppgraderingen kan du lagre 6000 adresser, avtaler for 5 år framover (ca. 3000), 1500 punkter på huskelisten, 1500 notater og 200 epostmeldinger. Oppgraderingen vil være tilgjengelig i sommer, og prisen vil ligge på ca. 1300 kroner eks. mva

Norsk distributør er Dennis Bergstrøm as (67 12 45 11)