Opera Next kommer snart

Hva er det Opera har funnet på nå?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Opera er hemmelighetsfulle om dagen. For ikke lenge siden var det Opera Unite som ble teaset noen dager før lansering, og nå er det Opera Next som står for tur.

Lite vet vi om hva Opera har i ermet, men at det handler om mobile nettlesere er hevet over en hver tvil, ettersom overskriften er The next generation in mobile browsing.

Fra før er Opera Mobile og Opera Mini blant de mest brukte nettleserene på mobiltelefoner, og Opera Mobile er blitt funnet så god at flere mobiltelefonprodusenter har valgt å forhåndsinstallere den på enkelte modeller.

Puslespill

Den kryptiske siden fra Opera inneholder et puslespill, der én og en brikke tilsynelatende avdukes hver dag. I dag er bildet likt det som ligger i toppen av artikkelen, og ser du til høyre, er det liten tvil om at dette er en nettleser skreddersydd for smarttelefoner med store skjermer, der kanten på telefonen ser ut til å være en iPhone.

Hva Opera har i ermet blir spennende å se, men det vil ikke være helt på jordet å anta en referanse til neste generasjons mobilsurfing fort kan handle om en nettleser med Augmented Reality.

Forrige avsnitt er endret etter at artikkelen ble publisert.

Med Opera Unite kunne man lete i kildekoden på teaser-siden etter hint. Vi har prøvd så godt vi kan, men vi skal ikke påstå å ha funnet noe oppsiktsvekkende. Se selv om du finner noe på http://opera.com/next.

Oppdatert: Opera bekrefter i dette blogginnlegget at det er Opera Mini 5 som er rett rundt hjørnet.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!