Note 9-video lekket

Oops, Samsung!

Selskapet lekket selv nyheten på sine nettsider.

LEKKET: En video av den nye Samsung Galaxy Note 9 ble lekket denne uken. Telefonen skal lanseres først 9.august.Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En ny video av det som skal være Samsungs kommende toppmodell, Galaxy Note 9, har lekket på nettet.

Telefonen er selskapets kommende toppmodell, som skal lanseres offisielt den 9. august i Brooklyn, New York. Dinside vil være til stede på lanseringen, og gi vårt førsteinntrykk av den store nyheten.

Lå ute i flere timer

Lekkasjen skjedde på Samsungs egne nettsider, og ble først oppdaget av Evan Blass, kjent for å avsløre nye telefoner, som la lenke til nettsida ut på Twitter.

Til tross for lekkasjen, lot Samsung siden ligge ute i flere timer før de tok den ned. Dette har fått flere til å mistenke at lekkasjen var et bevisst grep fra Samsung sin side, det er nemlig ikke første gangen en nyhet har blitt lekket fra selskapet.

Hva er nytt?

Ifølge videoen ser det ut til at Note 9 kommer i en utgave med 512 GB lagringsplass, med mulighet for utvidelse via minnekort. Den skal også ha større batterikapasitet enn tidligere modeller.

I tillegg skal S-pennen, som ligger gjemt i telefonen når den ikke er i bruk, denne gangen være farget i en skarp gul farge, i alle fall på enkelte av modellene.

Stort press

Samsungs siste modeller, Samsung Galaxy S9 og S9 Plus har ikke solgt så godt som selskapet hadde håpet. Det øker presset på den nye Note 9.

Foreløpig er det ukjent både hvilken prosessor telefonen vil ha, og hva prisen vil ligge på. Svaret får vi når telefonen lanseres i neste uke.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!