Nyttig luksus

Her finner du de lekreste, mest status-bringende modellene. Disse PDAene passer ypperlig i lommen. Når du har kjøpt en av disse vil ikke lommeboken lenger ta så stor plass.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Compaq iPaq H3630 og H3660

Compaq iPaq - markedets lekreste?
Compaq iPaq - markedets lekreste? Vis mer

Compaq iPaq Pocket PC H3630 bruker Microsofts operativsystem Pocket PC og pocket-utgaven av MS Office. iPaqen leveres med et stort utvalg av utskiftbare "jakker" som også endrer
maskinens funksjonalitet. Du får blant annet kjøpt en jakke tilpasset Nokia Card Phone som gjør at du både kan ringe, og koble deg rett på nettet, med PDAen. Med dette tilleggsutstyret fungerer den utmerket som mobiltelefon og støtter høyhastighets dataoverføring gjennom HSCSD. Maskinen har en fantastisk aktiv TFT LCD fargeskjerm som gjør den veldig behagelig i bruk alle de 14 timene batteriet fungerer. iPaq H3630 har en pris på 6.684 kroner.

H3660 er neste generasjons iPaq med hele 64 MB minne. Maskinen er ellers lik H3630. Nykommeren er nå på vei til Norge, og ventes i salg i månedsskiftet april/mai. Prisen blir 7.676 kroner.

Se vår omtale av Compaq iPaq med Nokia Card Phone 2.0

HP Jornada 720
HP Jornada 720 Vis mer

HP Jornada 710 og 720

HP Jornada er med sitt store tastatur ikke blant markedets minste, men derimot kanskje beste, håndholdte PCer. Den har en sterk prosessor som kjører på hele 206 MHz, 32 MB minne og fargeskjerm. Maskinen bruker MS Pocket PC som operativsystem og leveres med Pocket utgavene av MS Office. Batterilevetiden er på ni timer.

Forskjellen på de to modellene er at 710 mangler det analoge modemet og dockingstasjonen som følger med 720. Dette gir jo selvsagt også utslag i prisen. HP Jornada 710 har en utsalgspris på 8.916 kroner, mens storebroren koster deg 9.908 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Cassiopeia EG-800 for hardbarka mannfolk...!?
Cassiopeia EG-800 for hardbarka mannfolk...!? Vis mer

Cassiopeia EG-800

Casios toppmodell er spesiallaget for å tåle høye og lave temperaturer, vann, støv med mer. Dette er kanskje ikke den mest glamorøse modellen i oversikten, men det er en gjennomført profesjonell PDA.

Med tilleggsutstyr kan den brukes som måleapparat og til å skanne varer og andre strekkoder. EG-800 kan også settes opp med kryptering så ingen andre kan lese data som ligger lagret på maskinen. Batterier må kjøpes i tillegg, og de beste har en levetid på 16 timer. Prisen uten batteri er 11.520 kroner.

Alle priser er hentet fra Idedata.no