I hierarkiet talk.* kan du diskutere, lystig eller ildfullt, stort sett det du måtte ønske.
I hierarkiet talk.* kan du diskutere, lystig eller ildfullt, stort sett det du måtte ønske.Vis mer

Nyhetshierarkiet talk.* er mer enn snikksnakk

Få steder på Internett egner seg bedre til en diskusjon enn Usenets talk.* hierarki. Her finner du intense eller vennlige meningsutvekslinger om alt fra miljøvern og filosofi til voldtekt og politikk. Nyttig, spennende og litt utfordrende, både for de som vil diskutere og de som "lytter".

Nyhetsgrupper er verdensomspennende diskusjonsgrupper du har tilgang til via Internett eller andre kanaler (for eksempel UUCP). I tillegg til mange andre nyhetsgrupper, finnes det åtte hierarkier som hører inn under det etablerte Usenet-systemet: comp (data), humanities (humanistiske fag), misc (diverse), news (nyhetsgruppe-nyheter og administrative grupper), rec (rekreasjon), sci (vitenskap), soc (samfunnsliv og kultur) og talk (samtalegrupper om politikk og annet).

talk.*

I talk.* (samtalegrupper) er det mulig å uttrykke dine meninger i det fulle og hele -- og om det meste. Hierarkiet talk.* omhandler så mangt, inklusive diskusjonsgrupper om abort, ateisme, miljøvern, dødshjelp, vår opprinnelse, filosofi, politikk, voldtekt, religion og diverse rykter.

Her finner du seriøse, interessante diskusjoner, men også meningsutvekslinger som får deg til å heve øyenbrynene. Du kan regne med å støte på ideer og meninger som er stikk i strid med dine egne -- og gjerne svært forskjellige fra hva "allmennheten" tror og mener -- så talk.*-lesere og -diskusjonsdeltakere bør ikke være lette å støte.

Meninger i perspektiv

Å lese innlegg i talk.* hierarkiet kan være en spennende øvelse i å forstå at mange folk tenker svært annerledes enn det du selv gjør, og selv om man ikke alltid støtter opp om det som skrives, kan det være interessant å se en del av de mange synspunkter som finnes. Tro oss -- her finner du det meste, hvilket også kan få deg til sette dine egne meninger i perspektiv.