Batterilevetiden har vært mye omtalt i den nye versjonen av iOS 5. Nå gjenstår det å se om den oppdateringen har levert.
Batterilevetiden har vært mye omtalt i den nye versjonen av iOS 5. Nå gjenstår det å se om den oppdateringen har levert.Vis mer

Nyhetene i iOS 5.1

Holder oppdateringen mål?

I forbindelse med lanseringen av tredje generasjon iPad i forrige uke, fikk også operativsystemet til iPhone, iPod Touch og iPad en etterlengtet oppdatering. Ifølge Apple skal iOS 5.1 blant annet rette feil som har påvirket batterilevetiden negativt for mange. Problemet oppstod i mange tilfeller etter at brukerne oppgraderte fra iOS 4.x til 5.0.

Lei av å lade? Se tipsene som får batteriet til å vare lenger.

Ikke 100% fikset?

Et av verdens ledende teknologinettsteder, cnet.com, har gjennomført en spørreundersøkelse blant sine lesere om hvordan de opplever batterilevetiden etter å ha oppgradert. Resultatet viser at 35 % sier at de har merket at batterilevetiden har bedret seg, mens 18 % sier at levetiden har sunket og 23 % sier at de ikke har merket noe.

Din erfaring

Har batteritiden økt etter oppgraderingen? (Avsluttet)
Nei(38%) 577
Vet ikke(37%) 572
Ja(25%) 389
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Det kan dermed se ut til at Apple ikke er helt i mål med å få fjernet alle bugsene, men som vanlig sier ikke Apple noe om hva som eventuelt gjenstår.

Andre nyheter/forberinger i iOS 5.1:

  • Talegjenkjenningsfunksjonen Siri får støtte for Japansk språk.
  • iPad får "Siri-aktig" støtte for stemmediktat. Norsk språk er ikke støttet.
  • Støtte for personlig hotspot på iPad.
  • Muligheten til å slette bilder fra Photo Stream på iCloud.
  • Oppdatert lock-screen med enklere tilgang på kamera-appen.

Enkelt å oppgradere

Hvis du har iOS 5.0 installert, kan du enkelt oppgradere uten å gå via PC-en/Mac-en din. På iPhone 4 og 4S velger du Innstillinger - Generelt - Oppdatering, og følger instruksene derfra.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les mer om oppdateringen hos Apple.