Nye Toshiba-PDAer på vei

Nye Toshiba-PDAer på vei

Kommer Toshiba med en ny PDA i nærmeste fremtid? Det påstår ihvertfall flere nettsteder, og her er informasjonen vi fant.

Publisert
Sist oppdatert

Toshiba har høstet lovord for sin lille og billige PocketPC-PDA, som bærer navnet e310. Vi skal forøvrig teste denne modellen i løpet av neste uke.

Selskapet hviler imidlertid ikke, og det er ganske klart at de vil i nærmeste fremtid lansere tre nye PDA-modeller, selv om det har ikke kommet noen offisiell informasjon fra Toshiba foreløpig. Her er likevel det vi vet:

e740

Den nye modellen skal komme i tre varianter, som bygger på det samme designet. Forskjellene vil være diverse muligheter for trådløs kommunikasjon: én av modellene kommer med innebygd Bluetooth, én har innebygd 802.11-støtte, mens den siste versjonen ikke har noen trådløse muligheter i det hele tatt.

e740 er ikke noen mini-PDA, størrelsesmessig skal den være tilnærmet lik kjente modeller fra HP eller Compaq. Det skal være mulig å koble en utvidelsespakke til maskinen, som skal ha VGA-utgang (meget interessant), samt USB-port, som vil gjøre det mulig å koble til tilleggsutstyr som tastatur, skriver eller kamera.

e740 skal også ha støtte for både Compact Flash og Secure Digital-minnekort, samt muligheter for utbygging med tilleggsbatteri, Bluetooth-kort og mye mer.

Maskinen skal bygge på XScale-prosessoren med 400 MHz, og skal ha 64 MB minne.

I følge ryktene skal e740 bli offisielt vist frem i løpet av noen uker, og vi kommer da selvfølgelig tilbake med en oppdatering.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer